lördag 30 juni 2012

Igår kväll

Klänning Vintage by Fé, skor Din Sko, väska Mallorca och halsband Buddha amulett lång från min webshop!

Jag har hittat min favoritklänning, älskar den och kommer ha den mycket i sommar, jag hittade min hos fina butiken Blackballoon! Hade på mig den igår kväll när vi var nere i "vår" hamn Porto Colom och åt en underbar middag, kan ni tänka er att klockan tio på kvällen var det +31 grader och nu på morgonen känner jag att det blir en lika varm dag (+40 grader) som igår, puh! Vi skall ta en lördagstur med båten och få lite fläkt och även förbereda huset för våra fina gäster som kommer imorgon, våra sommargrannar i Paradiset på Västkusten kommer till oss och flickorna har längtat i en vecka nu, deras två kompisar kommer ju hit.



Önskar er en riktigt härlig lördag!

6 kommentarer:

Anna sa...

Vacker!!!

Kram

Miss Marie sa...

Vad snygg du är! Jag provade den där klänningen i en affär i Visby och gillade den mycket, men köpte den inte. Nu ångrar jag mig!

hemma hos lilla mej sa...

Åååå vad fin du är! Bara så fin klänning och fint halsband.Härligt att ni har det varmt och gött.Ha en mysig lördag.Kramar Rita ♥

Charlie sa ... sa...

hello gorgeous!

Du ser underbar ut i din fina klänning.

Kram och njut av er lördag xx

Merete sa...

For et vakkert bilde av deg!

Skjønner godt at kjolen har blitt en favoritt.
Kos dere videre på Mallorca, det er koselig å følge dere på ferie ;)

Klem Merete

PIAZZAN en inredningsblogg sa...

urfin klänning på en urfin Mia!

Fortsätt att ha det gott därnere i värmen ....skulle själv åkt till pilarna på Tjörn ...men det regna och regna...det får bli en annan dag helt enkelt ..


Kram Från Göteborg och mig.

Pernilla på Piazzan