måndag 18 juni 2012

Hola Espana!


God kväll Girona!

Nu har vi kommit in i Spanien, imorgon har vi 9 mil att köra till Barcelona där vi skall spendera dagen och turista, på kvällen tar vi nattfärjan över till Palma de Mallorca och imorgon bitti är vi i vårt hus - längtar. Vi har precis ätit middag på hotellet för flickorna ville absolut inte gå ut mer utan det blir en tidig kväll och vi skall titta på fotbollen - Spanien spelar ju!


Idag stannade vi i en underbar stad i södra Frankrike som heter Perpignan - där satt vi länge och åt en underbar lunch, jag tog en getostsallad till förrätt som var fantastisk, skall försöka härma den när vi kommer till Mallis - getost i filodeg med honung och sallad.


Önskar er en riktigt mysig måndagkväll!

7 kommentarer:

Bokcaféet i byn sa...

Hej!
Så kul att följa er resväg genom Europa! Vi har aldrig bilat ner till Mallorca men skulle gärna göra det vid tillfälle, dock får nog sonen bli lite äldre först.
Vi har hört en del om Millaubron, tydligen världens högsta, passerade ni kanske över den?
Önskar er en fortsatt trevlig resa!
Kram Anna

Mamma C sa...

Åhhh, så gott det lät och såg ut. Det måste jag nog prova oxå. Ser på fotboll här med.
Kram Mamma C

Sahra sa...

Vilken resa. Jag har bilat ned till Venedig, Florens, Pisa. Men det var i längsta laget tycker jag. Jag kreverar i bilen. Även om det är ett bra sätt att se mysiga ställen som man annars skulle missa. Just nu är jag så svältfödd på sol och värme så jag hoppas du bjuder på en massa härliga soliga spanska inlägg

H`s enkla vardag sa...

Vad härligt det låter! Jag bilade när stora tjejen var sju år då åkte vi genom Hela Frankrike ner till Nice och vidare till Rimmini i Italien och hem via Schweiz och Tyskland! Det bästa jag gjort ever! Gud vad mycket vi fick se, helt underbart!
Så jag förstår hur ni har det!!
Kram Helena

Lotta sa...

Å, vill vara på er resa!!!

Anonym sa...

Jag sitter här med mitt morgon kaffe och följer er resa ner mot underbara Mallorca:-) jag har också haft ett boende där så Mallorca har en speciell plats hos mig.....
Hoppas ni får det underbart!
STOR KRAM

Vardaxlyx sa...

Åhh va härligt vännen!! Ser fantastisk ut!
Kramkram