måndag 1 april 2013

Härlig morgon

Dagens - Skull creme från Ester Elenora som ni hittar HÄR, byxor Set och sandaler från Mallis!
 
God förmiddag!
 
Det finns inget bättre än mornarna på Mallorca! Lugnet, doften och den underbara temperaturen! Älskar att gå runt med mitt kaffe och bara njuta! Har precis matat "vår" katt Blacky som kommer till oss varje gång vi är här, hon har varit med oss nu i nio år och även denna vår kommer hon med magen släpandes i marken så till sommaren får vi träffa hennes nya små kattungar. När vi inte är här håller hon rent runt vårt hus, tar alla möss och råttor, vi är verkligen tacksamma att hon har sitt revir på vår tomt.
 
Önskar er en fin Annandag Påsk!
 


7 kommentarer:

♥Linda♥ sa...

Åh, vad jag skulle vilja byta med dig! Vilket fint kort och känslan av att ta sin kaffekopp ute i morgonvärme är ju fantastisk. Det känns väldigt avlägset att kunna göra det här hemma.
Visa gärna lite mer bilder från ert paradis, det ser jättefint ut.

Kram Linda

pilotfrun sa...

Det där ser helt underbart ut! Om en dryg månad flyttar vi faktiskt till Spanien och det ska bli så underbart! Ha en fortsatt fin påskhelg!
Kram
Rebecca

LOPPISLIV sa...

Vad mysigt att fira påsken på Mallis, ser verkligen varmt och härligt ut!! Finfina sandaler :-))
Kraaaaam Paula

Bokcaféet i byn sa...

Instämmer i att morgon på Mallorca är svårslaget! Älskar ön så här års med all dess grönska och milda sol! Snart är vi där för vår årliga vårtur!
Kram Anna

Fiona sa...

Ser underbart ut!
Kram

Anonym sa...

Hej! Tittar in hos dig då o då. Ditt liv är en dröm. Jag har oxå blivit kär i mallis. Men än så länge bara genom charter. men man lär känna ön även då genom att hyra bil och köra runt, man kan ta en natt på ett annat hotell även om man har annat boende. En bra karta är allt man behöver för att hitta de små pärlorna. Jag har själv köpt sandalerna du har där. De bara älskar jag, en ständig påminnelse om denna härliga ö.Vänligen Liss.

Casa of Mia sa...

Tack Liss, älskar sandalerna. Ja Mallorca är en pärla, innan vi hade huset gjorde vi precis som du skriver, hyrde bil och körde runt ön - bodde på olika hotell varje natt, underbart! Kram Mia