lördag 3 september 2011

Liseberg


En eftermiddag och kväll på Liseberg!

Igår var vi på Liseberg och det var sådär alldeles lagom med folk och vi hade så kul!
Tjoho, vi åkte lite, spelade lite och strövade omkring och tittade på allt. Det blir ganska lugnt när vi är på Liseberg, inte direkt några loopar, det tuffaste vi (flickorna) vågade sig på var Flumride!


En välförtjänt paus!

Vi avslutade dagen med middag på Wärdshuset!


4 kommentarer:

LOPPISLIV sa...

Hej Mia! Så mysigt ni verkar ha haft det på Lisseberg, jag är likadan, flumride är väl den jag också vågar mig på :-)) Underbar puderfärgad OddMolly blus i tidare inlägg, och nu måste jag kolla de plagg du lagt ut på tradera :-)

Det stora vintervita kuddfodralet har jag köpt på Ikea för några år sedan. Samma med de små med monogram på, det var bara den beige i plysch som kom från Maxi. Fin lördag till dig. Kramen Paula

Radhusdrömmar sa...

Härliga bilder, det är ju så roligt att åka en massa på såna ställen. Sist jag var på Grönan blev jag som barn på nytt och åkte en massa saker.

Hoppas att du har en forsatt fin helg!
Jag har en utlottning på min blogg just nu så kika gärna in och var med!

Kram

Lotta sa...

Vilken trevlig dag! Fint väder och besöka Liseberg med efterföljande middag på Wärdshuset låter helt perfekt. Säkert mycket lugnare än under de mer intensiva sommarmånaderna.

mammaxtre sa...

Vad härligt med Liseberg, där har jag inte varit på flera år. Grönan väntar dock inom kort.

Vill tacka dig för receptet på rabarberpaj som jag testade efter att ha läst ett av dina inlägg. Nu har vi gjort den två gånger här hemma, den är så god. Tack!

Ha en fin söndag