söndag 11 augusti 2013

Vides fisk

 
God eftermiddag söndag!
 
Har precis kommit in efter en låååång promenad med Bessie - vi gick 1,5 timma och just nu ligger hon och pustar här bredvid mig!
 
Igår lagade jag en superenkel och supergod fiskrätt - måste tipsa om den! Vides fisk under täcke, jag har faktiskt lagat den här tidigare fast med kyckling, även det jättegott! Hittade receptet i tidningen Mat Magasinet som jag tycker har många goda och trevlig recept.
 
700 g fiskfilé (jag tog torskrygg)
1 tsk salt
lite vitpeppar
1-2 vitlöksklyftor
2 dl creme fraiche
1 msk dijonsenap
2 dl riven västerbottensost
1/2 dl hackad
 
Lägg fisken i en smord form. Salta och peppar. Riv ner vitlöken i creme fraichen och blanda i senap, ost och persilja. Bred blandningen över fisken och gratinera ca 20 min i ugnen på 200 grader. Gott med pressad potatis till. Jag lovar er - detta är superdupergott!!
 
 

 
Idag skall jag laga Stefano Catenaccis Penne i smörtomatsås och även detta recept stod i samma tidning, får nog börja snart för en tomatsås skall ju stå och puttra länge! Mums!
 
Önskar er en fortsatt mysig söndag!

5 kommentarer:

Hanna sa...

Ser gott ut!

mammaxtre sa...

Vilken matmor du är Mia!

Ha en fin kväll

Nazima sa...

Det ser görgott ut!!! Måste provas, helt klart!
Du har inte lust att lägga ut receptet på smörtomatsåsen? det låter ochså galet gott!
Kramar

Gabriella sa...

Mums så gott, älskar fisk! Har lagat ett liknande recept tidigare, men detta lät också spännande och gott:)

Bara MammaMilla sa...

Detta recept har jag gjort många gånger, dock med kyckling så som du också har gjort tidigare. Det är riktigt gott och uppskattas av både stora och små. Ha en fin dag! Kram Camilla