fredag 2 augusti 2013

Vi gillar....

Lillasyster i byxdress från H&M, kofta Noa Noa (den hittar ni HÄR) samt favoritväska från Oilily!
 
....Oilily!
 
Liksom jag gillar mina flickor Oilily - och vem gör inte det, fina väskor i underbara färger som passar både stora och små! Hos Vistamia är det nu 50% på alla väskor och sjalar från detta märke och ni hittar dem HÄR! Lillasyster älskar den här lilla varianten som hon bär med sig överallt - i väskan har hon glasspengar, IPod och annat smått och gott!
 
Vilken värme vi har - inte så soligt men underbart! Flickorna har haft fullt upp med krabbfiske och bad hela dagen, mormor och morfar har varit här och ätit lunch och hälsat på och vi njuter den här fredagen. Snart blir det middagsplanering och ett glas vitt på terassen!
 


Måste bara tipsa om den här smarriga islatten - passar perfekt en varm dag och ni hittar den i kyldisken hos de flesta matbutiker - jag köpte denna första gången på Mallis och nu har jag hittat den även här hemma - mums!
 
Önskar er en fortsatt fin fredag!

7 kommentarer:

Välkommen Hem! sa...

Den där islatten är också en favorit här hemma!
Om det inte vore för att jag redan köpt 3 väskor på mindre än en månad så skulle jag allt ha slagit till även på en Oilily. Hade min förra i nästan 3 år!!
Kram! Judita

Linnéasgoodiebag sa...

Vilken söt liten väska. Jag skulle gärna äga en väska eller varför inte en liten blånbok från Oilily:) kram Linnéa

Life's Silverlining and I sa...

Så söt hon är din lilla tjej i sin byxdress. Den latten är väldigt god, I know:) Ha en fin kväll på altanen! Kramar Nilla

mammaxtre sa...

Då ska jag våga prova den islatten. Jag har känt mig tveksamt och valt att inte pröva.

Vilken sommar, helt klart njutbar!

Kram

Stina sa...

Söt väska.:-) Stina

Nazima sa...

Oilily har så mycket fint, sist Campadre hade kampanj på dem då slog jag till på ett IPhone-skal från Oilily, men innerst inne är jag allra mest sugen på en läcker väska därifrån,.
Ha en fin helg!
Kram

Hanna sa...

fin liten väska.
Kram
Hanna