torsdag 15 augusti 2013

Café Rosen

Björnbärspaj - Café Rosen nästa!
 
Hej Vänner!
 
Igår var vi på världens mysigaste café - café Rosen! Flickorna och deras vänners!! De har kämpat hela veckan med att baka kokosbollar, sockerkaka, gjort isglassar, maränger och annat smått och gott. Igår var det premiär! Vi och flickornas kompisars föräldrar var inbjudan kl 20 igår kväll och fick sätta oss till bords - sedan fick vi en meny - fick beställa - och blev serverade! Bakverken kostade mellan 1 och 10 kr och oj vad vi smaskade och åt, puh, de fick ihop 185 kr till slut! Underbart!
 
Nu skall jag fortsätta med min packning - det är med blandade känslor vi lämnar Paradiset och åker hem till stan!
 
Önskar er en fin dag!

6 kommentarer:

mammaxtre sa...

Vi flyttade hem från landet idag. Är glad över den fina sommar vi fick och skall nu förbereda mig inför allvaret som börjar på måndag :-)

Det är bra med barn som är kreativa. Värda att tjäna en slant. Toppen, tycker jag.

Kram

Limestone by the Sea - Victoria sa...

Mums, vad gott det ser ut och så duktiga tjejer ni har. Förstår att det är lite vemodigt att lämna paradiset. Vi kände likadant när vi lämnade vårt förra helgen. Men nu ser vi fram emot fina sensommarhelger. HA det gott, kram Victoria

Gabriella sa...

Vilka kreativa barn:) Så härligt! Jag minns hur jag och min bästa kompis gjorde vår egen kockduell och försökte skapa utifrån det som fanns och på tid också, vilka tider:)

Mittgodastefinaste sa...

Underbart! Vi har några småtjejer i området som brukar ha cafe vid lekparksängen!

Kram Jenny

Ekenäsliv sa...

Va mysigt det lät med cafét!!
Hoppas det känns bra att komma tillbaka till stan med trots allt, men förstår att det känns tungt... Så vackert där ni bor!
Bor vid havet året runt och det är verklgen ljuvligt!
Ha en fin helg!
Kram Anna

anettan sa...

Vilka duktiga tjejer och vilken rolig ide. Ha en bra dag. Kram Anette