lördag 1 december 2012

1 december

 
Välkommen december!
 
1 december idag och det är riktigt kallt och frostigt ute! Har även sett på många bloggar att ni har snö lite varstans, hoppas även att snön hittar hit snart!
 

 
Flickorna sprang ner imorse och öppnade första paketet i deras presentkalender - ett par söta fingervantar med "luva" låg i påsen - lycka! Första och sista paket brukar alltid vara lite extra och där har vi även lagt i lite större paket men annars kommer det bli mycket skumtomtar, pennor, sudd och hårspännen!
 

 
Vi har precis kommit in från en lång promenad och det var verkligen kallt, bet sådär härligt i skinnet så nu skall det bli gott med ett glas varm glögg - det är ju 1 december!
 
Önskar er en fortsatt härlig dag!

4 kommentarer:

Anna sa...

Va mysigt!!!

Stor adventskram till dig från mig :)

A

H`s enkla vardag sa...

Min tjej har slutat med paketkalender, det känns rätt skönt faktiskt! Men det var rätt kul när man kom på lite roliga saker att ge!
ha en mysig kväll och hoppas ni får snö snart!
kram Helena

House and Garden by Bia sa...

Vilka härliga vantar !!!
Vad mysigt med en lång promenad...det har jag inte kunnat gjort idag för här har det snöat hela natten o dagen ca.40 cm har det kommit.
Ha en fortsatt härlig kväll!!
Kram

Gabriella sa...

Vilken fin stjärna, så mysigt när det lyser upp! Här har det också promenerats i bitande kyla. Härligt och uppfriskande=)