fredag 5 augusti 2011

Sundsby Säteri

Det blev en utflykt idag, vädret var sådär och vi kände för att åka någonstans. Vi åkte till Sundsby Säteri på Tjörn, ett säteri med anor från 1300-talet som nu har blivit ett trevligt utflyktsmål med café, gårdsbageri och butik.
Vi köpte med oss flädersaft och hembakat bröd!
Blus Odd Molly, jeans Miss Sixty

6 kommentarer:

Maria - Wikers liv sa...

Oh, sh*t vilket mysigt ställe! Ser väldigt trevligt ut!
Kram!

Casa bianca di Mia sa...

Det utflyktsmålet ska vi nog lägga till på, "att besöka"-listan!

Kram Mia

Lotta sa...

Du är jättefin i din Odd Molly-blus. Bilderna är härliga - vilken ställe, jag skulle gärna åka dit!

Room of karma sa...

Wow, vilket supermysigt ställe! Vilken ur snygg Odd molly topp du har. Vad heter den? Är det våren, sommaren eller höstens modell? Jag har aldrig sett den. Och den var ur snygg! vill ha, hihih. Därför frågar jag så utförligt om den. Hoppas du ursäktar på stridigheten.

Önskar dig en fin dag!
kram CC

Casa of Mia sa...

Tack alla gulliga,
CC - blusen heter Liebling blouse och är från vårkollektionen, min färg är vintage dark chalk och jag har den även i vitt! Jag har sett att det finns några kvar ute i nätbutikerna men kommer inte ihåg var! Föresten, jag blev så kär i Odd Molly blusen du hade på dig häromdagen och beställde den! Kul med inspiration!

Room of karma sa...

Tack snälla! Nu har jag namnet så nu kan jag spana runt! Kul att du gillade min nya odd molly blus. Odd molly är ljuvliga kläder! Jag har hittat en vi blus som jag vill ha till hösten. Det är en klassiker dom har uppdaterat med brodyr text på fickan på bröstet och en rosa band där bak som man knyter.

Tack för svaret!
kram CC