Jag gör så här:
skär rabarber i små bitar och lägg i en smord pajform
blanda ihop 1-1½ dl socker och 1 msk potatismjöl och strö över rabarberna
knåda ihop med händerna 3dl vetemjöl, 100 g smör och 2-3 msk socker
häll smuldegen över rabarberna och strö ev lite hackad mandel över
in i ugnen på 225 g i ca 25 minuter
Servera med vanlijvisp till, mums mums mums
5 kommentarer:
Hej, vad jag blev sugen på rabarberpaj. Skall ner till våran maräng idag och får se till att ta med rabarber hem.
Ha en underbar dag
Love CC
Det ser riktigt gott ut!
Snart är väl rabarbersäsongen över för i år..!? Jag funderar på att koka saft på mina kvarvarande rabarber..
Sköt om dig!
Kram Mia
Det ser jättesmarrigt ut! Jag hade i lavendelsocker i min pajdeg - blev riktigt gott så det kan jag rekommendera.
Ha fin helg!
Åh så gott det låter, trevlig helg på er!
Men så glad jag blev nu över detta recept. Här skall nu bakas en rabarberpaj. Tack!
Skicka en kommentar