måndag 15 augusti 2011

Nytt

Lite nytt till mig!
Var inne i en söt liten affär och köpte denna Odd Molly tunika från Prefall-kollektionen.
Väldigt söt med det bruna mönstret i livet och nedtill, hittade också ett par brunrutiga jeanstights, som passade så bra till.

Köpte även denna Ester Elenora sjal som jag fyndade på 50%

9 kommentarer:

Anonym sa...

Brunrutiga jeanstights låter helt klart som något som skulle passa mig. Får man fråga var du köpt dessa eller var det är för märke på dem? Tack på förhand för hjälpen! Mvh Linda

Casa of Mia sa...

Hej Linda, kul att du tyckte det var fint! Jag handlade i en butik i Kungälv som heter Goopy by spot, finns även som webbutik. Tyvärr är det inget märke i mina tights, de kostade 299 kr och fanns i butiken.

Room of karma sa...

Jätte snygg Odd Molly tunika! Men vad är det för ur snnnnnnnygg sjal från Ester Elenora? Och till 50%. Har den butiken nätbutik? Vad heter den i så fall? ÅÅÅ vad jag också vill ha en sådan! Får jag fråga dig, vad är det för lite färg klick mitt i leopadmönstret? Vad är det för bild det bildar ( en blomma)?

Hur som ..... Du har köpt ur snygga kläder idag!

kram CC

Casa of Mia sa...

Hej CC, tack snälla!
Sjalen är väldigt härlig, stor ullig och tjock, leopardmönster på ena sidan och blommönster på andra sidan i orange, lila och beige! Jag köpte sjalen i en annan liten butik som heter High 5 på Västra Gatan i Kungälv! Det fanns flera kvar! Kram

A House With A View sa...

Men ååååh vilken superfin tunika - vill ha!!! Och vilket fynd med sjalen!!! Jag är toknöjd med min Ester Elenora-sjal som jag köpte i våras, ser fram emot att se lite fler nyheter nu inför hösten!

Kraaaaaaaaaaaaaaaam aka

Anonym sa...

Tack för svar! Tror ev att det får bli en tur till Kungälv i helgen! Kram Linda

Anonym sa...

Thihi, sicket sammanträffande! Jag har också shoppat Odd Molly idag. Regn och rusk ute, men med kassen full av godingar blev det en bra dag! Köpte en tröja från Line of Oslo, en OM-jeanskjol från senaste kollektionen (fall, tror jag) och en tunika (Bakers cross wrap). Kul med nån mer än jag som kan namnge Mollysar, mina vänner tycker nämligen att jag är lite knäpp på den fronten:).

Ha det gott och kram o hälsa familjen

//Ann-Louise

Casa of Mia sa...

Hej Ann Louise, ha ha så kul! Man måste få hösthandla lite! Jeanskjolen är jättefin! Kram och hälsa

Lotta sa...

Snyggt på dig! Passar perfekt Mia.

Kram