tisdag 17 juli 2012

Surfing


Välkommen tisdag - solen skiner och stormen har lagt sig!

Vi har precis kommit iordning och har haft en lång härlig frukost, snart behöver vi åka iväg till vår lilla ICA-butik här i närheten och fylla på kylskåpet som snabbt blir tomt när man lagar både lunch och middag varje dag samt lite fika däremellan.


Lillasyster kikar fram genom träpersiennerna i köket (måste ha de nere på eftermiddagen när solen skiner rakt in i köket), hon stod länge där igår och tittade på vindsurfarna utanför, det var tydligen en perfekt dag för surfing i vågorna.Det blir ingen vindsurfing för oss men flickorna har bestämt sig för att bada idag, efter dagar av höga vågor är de så sugna på ett dopp. Burr - jag står över, tror det är ca 17 grader i vattnet och jag tycker bättre om Mallorcas temperaturer.

Önskar er en fin tisdag!

7 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Åååå vilka fina bilder du visar idag.Ser ut att vara hur mysigt som helst.Ha en fin tisdag.Kramar Rita ♥

Lotta sa...

Vad vackert ni bor!

Bilderna är underbara.

Kram

dianasdrömmar sa...

Åhh, fina bilder kram Diana

creando sa...

Oh, vilka magiskt vackra bilder. Det var väldigt fint och effektfullt med persiennerna och dottern. Fiiiint!

Kramar

Sandra sa...

Vilka fantastiska bilder! Vad fint ni bor!

A House With A View sa...

Häääärliga bilder!!! 17 grader låter liiiiiite kallt, brrr... Jag har badat i vår badvik idag och det var verkligen INTE varmt i vattnet här heller!!!! En mallis-resa skulle sitta rätt fint:)))

Kraaaaaaaaaaam aka

♥Linda♥ sa...

Så fint och härligt ni bor med vattnet så nära. 17 grader låter väldigt kallt och jag gissar att vattentempen här på Öland ligger på något liknande. Skulle inte stoppa ner stortån om jag så fick betalt ;)

//Linda