torsdag 12 januari 2012

Fruktkorg

Vi älskar frukt!

Idag har jag varit och storhandlat inför helgen, mycket frukt behövs i vår familj, har också fyllt kylskåpet, så härligt. Nu sitter flickorna framför datorn, tror de tittar på favoritprogrammet "Fixa rummet" och jag skall börja med middagen, det blir lövbiff med bea, potatis och rotsaker i ugnen, sallad och ett glas rött till det, mums en torsdag!8 kommentarer:

HOUSE of ADELA sa...

Härligt, låter sååå gott!
Ha en mysig kväll;)

Kram
Adela

Allt och/eller Inget sa...

Hm... vet inte om min kommentar kommer som ett svar till ovanstående kommentar eller som en egen. Hittar inte "vanliga" länken för att kommentera. Strunt samma.

Vad gott det ser ut med en sån rejäl fruktskål! Härligt att fylla upp inför helgen både i fruktfat och kyl. Kul att laga mat när det finns gott om det hemma. Ser att du har en liten balsamico-flaska i plast på bänken - mmm är det möjligen fikon eller dadel?? Den är så fantastiskt god!

Ha en fin kväll!

Ps. Du vet väl att bananerna blir bruna snabbt om de ligger med äpplen. Bara ett litet tips om ni vill ha bananerna gula längre. Men de kanske äts upp innan dess ;)

Casa of Mia sa...

Hej Allt och/eller inget - det är en naturell balsamico men jag har haft fikon och den är jättegod i sallader. Tack för påminnelsen och bananer och äpplen, jag vet men frukten går åt så snabbt till skolan etc så bananerna hinner aldrig bli bruna kram

Kamilla sa...

Härligt med lite torsdagslyx:) Ha en skön helg. Kram

Allt och/eller Inget sa...

Gissade det :)
Vet inte varför vanliga kommentarsrutan försvinner hos dig idag. För mig. Andra verkar ju kunna kommentera korrekt.
Ha en fin fredga! Kram Linda

Lotta sa...

Skön vardag, bland det bästa som finns! Fruktkorg låter underbart

Kram!

Mina finaste sa...

Helt rätt med massa frukt. Min förkylning bröt tillslut ut och nu äter jag lite extra c-vitaminer och det är ju bara gott :D

Jag fick en annan kommentar om renskinn och hon sa att man ska vara försiktig och kolla så att de inte fäller. Får se hur de på XXL är.

Kram

Vardaxlyx sa...

Ser smarrigt ut =)
Jag vill oxå önska dig en kanon trevlig fredag och speciellt denna fredag ;-)
Kramkram i massor!!