tisdag 17 januari 2012

Bokklubb

Igår hade jag träff med den bokklubb jag är med i, vi hade lika trevlig som vanligt och diskuterade böcker och allt annat också såklart. Boken vi diskuterade igår heter Patient och är skriven av Ben Watt - popstjärna och hälften av den brittiska duon Everything But The Girl. Patient är den sanna och gripande berättelsen om vad som händer när en ung människa drabbas av en mystisk och livshotande sjukdom med ohyggliga symtom, en sjukdom som efter ett antal feldiagnoser visar sig vara Churg-Strauss syndrom. Jag tycker att boken var riktigt bra och Ben Watt skriver med humor och distans, kan verkligen rekommenderas.
Det här året har vi tema biografier och efter att vi diskuterat boken Patient var det min tur att presentera en ny bok som vi skall läsa till nästa gång och det blev boken ovan - Lyckan, kärleken och meningen med livet (Eat, pray, love) av författaren Elisabeth Gilbert. Elisabeth är inte nöjd med sitt liv och vill söka efter vad hon verkligen vill med livet, hon bestämmer sig då för att ge sig ut på en lång resa och där får vi följa med på hennes reseäventyr. Jag hoppas verkligen att tjejerna kommer att tycka om boken.

Tisdag och en riktigt grå och dimmig dag här i Götet. Är hemma och arbetar lite, fixar och plockar i huset (behövs alltid) och skall äntligen ta tag i min träning, idag går jag till gymmet, tjoho!

Önskar er en riktigt fin tisdag!

10 kommentarer:

Mina finaste sa...

Åh, den boken gillade jag. Jag sträckläste den i en solstol i grekland i somras - inte dumt alls :D Kram

annashusidingtuna sa...

Hej!
Kul att vara med i en bokklubb!
kram Anna

Vintage House sa...

Hej
Tack för tipset!
ha en skön tisdag och gymet låter inte fel
kram
sandra

Gabriella sa...

Boken har jag inte läst, men såg däremot filmen för ett tag sen- jättebra! Kul men bokkubb :)

Kram

Radhusdrömmar sa...

Den boken var jättebra :)
Hoppas att du också gillar den.


Snyggt klädsel!


Kram kram

lotta sa...

Tack för boktipset, så kul med en bokcirkel. Visst är det skönt när man kommit igång med träning. Nu i januari är det frukt och träning som gäller. Kram LOtta

Room of karma sa...

Kul med en bokklubb:)! Gillar också att läsa böcker men jag tar mig aldrig tid till det.

wow, vilken snygg kofta du har. Där är jag lite avis ♥ Du har god klädsmak vännen!!

kram CC

Psst! Du söta. Har du missat min tävlign? Klart att du måste vara med och tävla. Tror att du gillar porslinet i den netbutik som jag sammarbetar med. klick in dig hos mig och delta:)♥

Boklusen sa...

Vad det är roligt med bokklubbar! Att förena flera olika nöjen i ett! Mat, trevligt sällskap och såklart böcker!!

kristina - ingen vanlig dag sa...

Inte dumt alls med en bokklubb! Jag såg filmen när den gick på bio och gillade den. Inte super men het okej och tänkvärd. Däremot så har jag hört många säga att boken är så mycket bättre (det är väl ofta så?) så nu har jag inhandlat den. Kanske blir näst på tur.
Kram.

mammaxtre sa...

Vad roligt att vara med i en bokklubb. dte skulle jag också vilja vara. den boken du valt fann jag lite seg. Jag hade svårt att komma in i den. Filmen var desto bättre.

Ha en toppenfin dag