fredag 14 juni 2013

Skolavslutning

Jeanstjejer!
 
God eftermiddag fredag!
 
Tjoho - vi har sommarlov!!
 
Har precis kommit hem efter en, som alltid, underbar skolavslutning. Jag blir varje år lika imponerad av alla de sånger och uppträdande barnen på skolan har övat in. Alltid lika rörd och glad! Nu har storasyster gått ut klass 3 och efter sommaren börjar hon 4:an - herregud vart tar tiden vägen. Lillasyster har slutat förskoleklass och skall ta det stora steget och börja 1:an, men skönt att det är på samma skola. Nu väntar ett långt sommarlov och det skall verkligen bli skönt!
 


 
Efter avslutningen var vi två familjer som hade bokat bord på den härliga restaurangen Fond på Götaplatsen - väldigt trevligt och fantastiskt god mat!
 

 
Fredag - fredagsmys - sommarlov! Kan det blir bättre!
 
Önskar er en härlig fredag!

6 kommentarer:

Nazima sa...

Låter görmysigt!
Ha en trevlig fredagskväll!
Kram

Lotta sa...

Å vad fina ni är!

Grattis till sommarlovet - äntligen!

KRAM

mammaxtre sa...

Jag tänkte samma tanke som Lotta, så fina ni är du och dina tjejer!

Sommarlov, härligt!

Ha det fint

Mittgodastefinaste sa...

Så fina ni är! Jeans är alltid rätt i alla former!

Det där med alla på samma skola är underbart, jag kommer att ha det nu det enda året som vi kan pricka in det! En i sexan, en i fyran och en i förskoleklass! så det gäller att njuta av logistiken nu under kommande år!

Kram Jenny

Hemma på Ekbacken sa...

Det är en milstolpe varje år barnen går ut ur skolan tycker jag. Vi var som vanligt i kyrkan här hemma och sjöng dem blomster tid nu kommer och nationalsången så det ekade. Gissa om tårarna kom?
Kram Linda

mig&mitthem sa...

Vilka fina flickor!! Visst är det ngt speciellt med skolavslutningar...som avslutning på en era & början på en ny. Önskar bara att man hade lika långt sommarlov som skatterna har...eller hur. Hoppas din söndag blir solig & skön....krams maria