tisdag 27 november 2012

Snart advent

Bild Pinterest
 
God morgon tisdag!
 
Tänk att det är 1 advent på söndag -  jag måste börja titta igenom mina julkartonger och se vad som behövs kompletteras och bytas ut, alltid är det några ljus som inte fungerar och någon stjärna som blivit förstörd. Jag har även en presentkalender till flickorna om skall förberedas - 48 små paket som skall slås in, puh men så härligt att se deras små ansikten när det skall få öppna första paketet den 1 december.
 
Idag fortsätter det att regna och det är så mörkt ute att man nästan vill hänga upp några stjärnor redan idag - men jag försöker att hålla mig några dagar till.
 

Fina sifferstjärnor från Blackballoon!

Önskar er en fin tisdag!

6 kommentarer:

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Vilka härliga adventsbilder :)
Ja, jag måste också kolla runt i mina lådor, visst är det undligt att det fungerar när man stoppar undan men när man ska packa upp och tända så lyser det minsann inte :)
Kram på dig.
Jessica

House and Garden by Bia sa...

Tiden går ju så fort..o snart är det jlafton !!:)nää nu tog jag i..men så är det ju :)
Första bilden var härlig med koppar som adv.stake !
Ha de gott!
Kram

Anna sa...

Ja det är mysigt med adventskalender till de små. Jag gör det enkelt för mig i år, använder små papppåsar som jag tänker dekorera lite istället :)

Kram

Lotta sa...

Vackra adventsbilder! Har laddat upp med stora ljus som jag ska fixa mossa till ;)

Kram!

Life's Silverlining and I sa...

Jag måste också gå igenom mina julkartonger, helst i kväll. Såg du hade erbjudande på skull sjalen ska in och kika nu. Kram Nilla

Nazima sa...

Fina bilder! Jag kunde inte hålla mig utan började adventspynta i söndags och igårkväll åkte julgardinerna i vår lilla "matsalsdel" upp. Kram