tisdag 30 oktober 2012

Tisdag

 
God eftermiddag!
 
Oj så vi har promenerat idag! Älskar att insupa miljöer till fots när man är i storstäder och jag måste säga att barnen har varit fantastiskt duktiga! Vårt mål var att gå till Naturhistoriska museét där vi skulle titta på dinosaurier och djur av alla de slag men när vi till slut kom fram var museét stängt på tisdagar och det skulle vi ju såklart ha kollat upp noga innan, typiskt, men inga sura miner utan vi promenerade vidare, åt lunch samt gick in och tittade på den fina Notre Dame kyrkan!
 
Sedan tog vi taxi bort till det stora varuhuset Lafayette där man kan gå hur länge som helst och titta men vi hamnade på leksaksavdelningen - lycka!
 
 
Ikväll äter vi middag hemma i lägenheten så vi skall snart gå ut och handla delikatesser av alla de slag samt en flaska vin! Härliga dagar!
 
Önskar er en fortsatt fin tisdag!

7 kommentarer:

evalevabo sa...

Nähe önskar du kunde frågat mig... Hade hängt på direkt. Vill ju diiit jag kära .. Nicole Kidman.. Hihi
Mannen och Lill sonen åkte till Turkiet i stället.. men det ena utesluter ju inte det andra. Får ta med mig min love på love- semester och kanske jul shoppa där, utan barn.
Underbart. Vilken snygg täck kappa du har kommer ifrån?
Kraaaam Eva

H`s enkla vardag sa...

Vilka duktiga barn som inte bryter ihop över att få gå långa sträckor!
idag landade det ett jättefint paket, och innehållet som nu hänger runt min hals!
Tack så mycket och det är så fint!
kram Helena

Lilla Majken sa...

Ser otroligt härligt ut, vilka fina bilder. Jag skulle mer än gärna vara där, har tyvärr aldrig besökt denna stad men hoppas det dyker upp ett tillfälle att göra det.

Kram Therese

Hemma på Sjuan sa...

Åh vad härligt att vara på semestertripp i Paris!
Duktiga barn o vilken härlig bild på dem!
Kram Suss

Lotta sa...

Älskar Paris. Vad härligt ni verkar ha det!

Kram
Lotta

Bara MammaMilla sa...

Åååhhh så härligt med Paris! Det var några år sedan jag var där senast, men det är alltid lockande att resa dit. Kanske blir det en tur dit till våren med mannen... De fina bilderna du har lagt ut på din blogg från er resa gör inte längtan mindre. Ha en fortsatt skön vistelse i den vackra staden.

Allt och/eller Inget sa...

Det är ju så härligt att gå gå och gå när man är i en stad som Paris. Man får uppleva så mycket på vägen liksom. När vi var där lyckades vi komma upp i runt 30 tusen steg om dagen :) Att vi hade stegtävling med jobbet just då var ju inte så tokigt ;)