tisdag 11 september 2012

Buddha

Blus Odd Molly och halsband Buddha amulett!
 
God förmiddag tisdag!
 
Sitter här vid min dator och har flera roliga saker på gång, det är så roligt med min webshop och att få spana runt och köpa in sådant man tycker är fint! Idag har jag på mig mitt fina Buddha halsband som ni hittar HÄR!

Snart skall jag åka och hälsa på min väninna som har fått en liten fin kille, så mysigt med bäbisar! Samtidigt tänker man alltid att tiden går så fort, min flickor känns helt plötsligt så stora.


 
Önskar er en härlig tisdag i blåsten!

12 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Bara så fin blus och underbara ,fina Budda smycken.Låter super att ha massa roliga saker på g.Vad skoj att åka till din väninna och lukta och snusa på bäbisen .Bara så himla gött.Ja tiden springer iväg och barnen med.Vips så är dom stora.Ha en härlig tisdag.Kramar Rita ♥

Anna Lena Mayor Ekeblad sa...

Väninnan med bäbisen tycker det är kul att du strax ska komma. Å hoppas att tiden går rätt fort så att den lilla bäbisen ska bli lite större, lite mindre ledsen och lite mer sugen på att sova ... sova även när man inte bär runt honom. Strax ses vi!

Anonym sa...

Åhhh vad fin du är och vilket fint halsband : ) kram Sofia

Anonym sa...

Vilken fantastisk tröja du har i inlägget nedanför. âr det odd molly? Annars vilket märke och var har du köpt den? Tack för en inspirerande blogg! Alexandra

Casa of Mia sa...

TAck Alexandra - tröjan är från ett märke som heter Oilily, en gammal favorit i min garderob! kram

odd brown bird sa...

Himla himla fina halsband verkligen. Kanske dags att ta och förnya sig lite känner jag direkt :) Har kört samma i flera ååår nu känns det som.

Kram kram

Bromans Bravader sa...

Vad mysigt med bebis. Ja tänk vad tiden går fort. Min lilleplutt är snart två år... och den äldste snart nio... uj.
Kram Jannike

Mamma C sa...

Jättefina halsband.
Kram Mamma C

Helenas enkla vardag sa...

Vilken fin blus, passar fin fint till ditt budda halsband! Mysigt med bebis!!
Kram Helena

Charlie sa ... sa...

Buddan är min favorit!

Jag ÄR ju så sugen....


xx

Channal sa...

Den blusen är så fin! Zarabyxan är påväg hem till mig =) Tack för att du visade mig den! Din fina poloponcho är jag så sugen på!

KRAM Anna

Livet är Underbart sa...

Den blusen är verkligen jättefin. Halsbandet väntar jag på från Campadre :) Tack för titten in hos mig. Ha en bra onsdag! Kram Jenny