måndag 10 september 2012

Parkas

 
God morgon måndag och en ny vecka framför oss!
 
Idag är det riktigt varmt ute så inga parkas behövs men jag blir så sugen på en ny vinterjacka när jag ser dessa två från Odd Molly - så fina!
 
Har lite arbete framför mig denna morgon och även en del ärenden som måste fixas, sedan skall min väninna och jag hämta våra busfrön tidigare från skolan och ta en fika på stan med efterföljande lek - det blir en fin start på veckan!
 

 
Önskar er en härlig måndag!

8 kommentarer:

Channal sa...

Fina jackor... gillar den översta bäst! Så fin du är på bilden under! Jeansen är underbara! Vill ha!! Måste ta mig till Stockholm!

Fin måndag till dig! KRAM Anna

Channal sa...

OMG! Nu såg jag även ponchon längre ner! VILL HA!! Så läcker! Ska kolla in din webshop! Jättemysig blogg har du. Blir på gott humör! Nu har du fått en ny följare.
Kram igen... =)

Maria- Wikers Liv sa...

Höstsnyggt!

Ha en fin ny vecka!

Kram /Maria

Emma - Från min sida sett sa...

De var riktigt snygga! Ja snart är det dags att ta fram sin höstjacka och eventuellt hitta någon ny fin:)

Ha en fin måndag!

Kram

hemma hos lilla mej sa...

Bara så snygga gillar nr 2 bäst.Låter som en härlig måndag.Ha en go start på nya veckan.Kramar Rita ♥

H`s enkla vardag sa...

Har börjat kolla lite på jackor, men vet inte vad jag vill ha! Men dessa var fina, särskilt den översta! Ha en bra dag med väninnan!
Kram Helena

Carolinas Vita sa...

Den sista var bara så Carolina jacka :) Hej underbara bilder du visar för oss mycket man vill ha.. Jag vill bara ha nya kläder nu när jag är gravid! Men det känns som jag kommer få köpa vinter kläder då jag kanske får på mig det vanliga igen! Utan baby magen :) Kram

Miss Tess sa...

Fina båda två. Har tittat på den första i beige och med huva men funderar nu på en olivgrön från Chill Norway istället eller en tuffare variant från Hunky Dory. Beslutsångest, gah:)

Happy day!

Kram