I helgen som gick åt vi den här förrätten både fredag och lördag, är tokig i getost just nu!
Busenkelt - gratinera getost i ugnen och lägg sedan upp osten på en ruccolabädd med honung och valnötter ovanpå, klart och mums! Det får nog bli den här förrätten i helgen igen.
Nu sover tjejerna och jag skall krypa upp i soffan och titta på Desperate Housewives.
Mysig kväll önskar jag er - vi ses imorgon!
6 kommentarer:
Tack, det ska jag testa!
Kram!
Jag tycker jättemycket om den här förrätten, men nu var det länge sedan jag gjorde den! Kanske dax till helgen! Tack för tipset!
Kram Helena
Tack för tipset, detta måste jag testa, ser jättegott ut!!
Kram Paula
Låter verkligen busenkelt och jättegott. Jag är en getostlover jag med!
Kram
Älskar getost :) kram Diana
Ja, visst är det gott det där!
/Kram Lena - gott för själen
Skicka en kommentar