måndag 12 mars 2012

Hortensia

På mitt hallbord!

Jag tycker så mycket om hortensia, har flera stycken i stora krukor och den vita blomman och de gröna bladen är så fina tillsammans, jag önskar att jag hade flera buskar ute i trädgården också, vita, blå och rosa tillsammans - det kanske blir ett framtida projekt.

Måndag och jag har lite jobb på förmiddagen och efter lunch skall jag hämta något som blir så spännande, ni får se här på bloggen snart.

Det är vår i luften!

Önskar er en fin dag!10 kommentarer:

Mina finaste... sa...

Hortensior är underbara blommor! Cirklarna på min blogg med translate i har jag gjort i picasa genom att bara rita en ring och skriva i. Om du vill en exakt likadan som min kan du ju bara spara ner den bilden oc sen koppla den till translate-funktionen :D Kram och ha en fin dag!

Vardaxlyx sa...

Åhh hortensior är ju ljuvliga =) Fina bilder du bjuder på vännen!
Kramkram

johanna sa...

Ljuvligt vackra är hortensior! Ska plantera en buske här i vår tänkte jag! Ska bli spännande och se vad du ska hämta för något i em :).
Ha en fin dag!
Kram Johanna

Vintage House sa...

Hortensia är underbart vackra..
Ska bli kul och se vad du kommer hem med....
fin måndag till dig
kram
sandra

Limestone by the Sea sa...

Jag älskar också hortensia. Jag har klätterhortensia och vidjehortensia i vår trädgård och de blommar så vackert. Fina bilder du bjuder på, kram.

hemma hos lilla mej sa...

Bara så underbart med hortensia.Ska bli spännande att se vad du kommer hem med.....Ha en fin måndag .Kram Rita ♥

Nazima sa...

Vilken vacker Hortensia! Det är för mig en, "ny" blomma, men otroligt fin, är dock rädd för att jag inte kan sköta den, men man kanske ska det en chans?!
Håller med, det är verkligen vår i luften nu!
Jag är nöjd mes mascaran men lite ovan, då jag kört med Clinique i flera år nu...
Kramar

House number 11 sa...

Hortensia, jag älskar hortensia! Vi har några inne och klätterhortensia och syrenhortensia ute!
Fina bilder och spännande!
Kram Jenny

Helena sa...

Jag älskar också hortensia! Jag har några i trädgården, och brukar alltid klippa av några blomklasar och dekorera inomhus med. De varar länge i vas, och så vissnar de vackert också. I sommar planerar jag en hel hortensiahäck!

Fru Sederblad sa...

Åh, hortensior är underbara! Har en vit i köksfönstret här hemma. Och får de bara mycket vatten så klarar de sig ett tag.