torsdag 12 december 2013

Jul på Liseberg

 
Hej vänner!
 
Veckorna bara rusar iväg och kul är ju det såhär i juletid! Igår var vi på Liseberg, går alltid dit en gång i december och i år var det faktiskt extra mysigt! Liseberg har verkligen satsat ännu mer i år och kommer även att ha öppet i mellandagarna, ni som kan MÅSTE gå dit - helt fantastiskt!
 
Vi strövade runt och kikade på alla tomtar, kaniner, djur och godsaker. Flickorna åkte en hel del och vi spelade också en hel del - vann stjärnvinsten på Daimhjulet - ho ho!
 
Som alltid avslutade vi med middag på Wärdshuset och isshowen!
En riktigt lyckad eftermiddag och kväll!
 


 
Önskar er en fortsatt fin torsdag!

5 kommentarer:

Nazima sa...

Jul på Liseberg är underbart och med dina bilder så blir längtan tills nästa fredag ännu större. Då tänkte jag och maken ta med våra små dit, först tänkte vi äta på La Gondola, verkar barnvänligt, eller har du förslag på något ännu trevligare men ändock banrvänlig restaurang?

Kramen

Helenas enkla vardag sa...

Vad mysigt! Har alltid velat åka till Liseberg under julen och nu ser det ut som vi ska dit i mellandagarna.
Frågan är får man ha hund därinne?
Vet du hur det är att ha hund på stan?
Doris måste nämligen följa med.
Kram Helena

Bromans Bravader sa...

Vad mysigt det ser ut!
Kram Jannike

Casa of Mia sa...

Kul - La Gondola är väldigt trevligt o barnvänligt! Annars finns det flera trevliga restauranger på Liseberg, men då måste ni nog boka! Kram

Casa of Mia sa...

Så mysigt! Det går jättebra att ha Doris med på stan, hundar brukar få följa med in i de flesta affärer men jag tror tyvärr att det är hundförbud på Liseberg! Kram kram