fredag 26 december 2014

SALE


Vistamia har nu börjat sin mellandagsrea!

Välkomna in och fynda!

torsdag 25 december 2014

God Jul


God Jul!

Åh vad julen är härlig - pustar ut nu efter två dagar av julfirande här hemma med familjen. Idag har vi även haft jullunch och födelsedagsfirande eftersom världens finaste lillasyster fyller 8 år! Jag går omkring och njuter här hemma, knäcker några nötter, äter lite choklad och bara är - härliga dagar.

Hoppas att ni har haft det bra!

Kram

söndag 21 december 2014

Fraktfritt


Hej Vänner!

4:e Advent och julen närmar sig, vill tipsa om att Vistamia har kör frakfritt idag och imorgon så passa på att shoppa!

Önskar er en härlig dag!

måndag 15 december 2014

Julbord

 
Välkommen måndag!
 
Nu är det inte många dagar kvar innan jullov och flickorna har nedräkning! Tre skoldagar innan den stora julavslutningen och jag själv börjar också ha lite nedräkning, framförallt till lugna mornar, ledighet och även att jag måste skriva en lista och se vad som finns kvar att göra! Julklapparna är nästan fixade och julmaten planerad.
 
Igår var vi på vårt årliga julbord på Sjömagasinet - helt underbart gott och mysigt. Vi satt länge och njöt och gick flera gånger fram och tillbaka vid det stora bordet med alla delikatesser.
Flickorna fastnade såklart konstigt nog vid gottebordet!
 


Finaste tjejerna
 
Kram

torsdag 11 december 2014

Second Female

 
Hej vänner!
 
Sitter här vid datorn och arbetar, har precis uppdaterat webbutiken med fantastiska byxor från Second Female som kom idag - deras byxor är helt underbara och jag förstår att de är populära.
 
Skynda IN och fynda!
 
Kram

tisdag 9 december 2014

Odd Molly

 
Hos Vistamia finns nu massor av härliga nyheter från Odd Molly -en favorit hos mig och det finns hur många godbitar som helst - julklappstips!
 
Kram

tisdag 2 december 2014

December

 
Hej vänner!
 
December är här och det känns helt underbart att få fylla huset med julblommor och ljus! Stjärnorna och stakarna är på plats och det bästa av allt - jag hann göra iordning flickornas paketkalender till den första december - vilket lycka! I år köpte jag jättesöta paketpåsar från Panduro och det underlättade mycket och blev väldigt fint!
 

Den bästa doften - hyacinter och levande ljus!
 
Önskar er en fin tisdag!