måndag 29 september 2014

söndag 28 september 2014

Skåne


Hej vänner!

Vi är nu  hemma igen efter en intensiv helg i Skåne! Min man är från Malmö och han spenderade somrarna i Ljunghusen så det var kul att visa tjejerna de här vackra platserna! Tidigt på lördagen promenerade vi ut från hotellet i Malmö och ner till Malmöhus och Sjöfartsmuseét - mycket att se och ta in! Sedan promenerade vi tillbaka mot stan och åt en härlig lunch i solen på Gustav Adolf! Det blev också lite shopping för tjejerna, de har kommit i den åldern att de vill in på H&M och kika.

Idag har vi kört runt till vackra platser som Vellinge, Skanör, Falsterbo, Ljunghusen och avslutningsvis Lund, där vi såklart besökte jätten Finn i Domkyrkan och åt lunch på Grand Hotel! Nu är vi trötta och det blir en tidigt kväll!





Grått men vackert nere i Ljunghusen!




Önskar er en härlig söndagkväll!

fredag 26 september 2014

Nu är det höst

Nyheter hos Vistamia - långcardigan Chill Norway samt halsduk + mössa Odd Molly!

Välkommen fredag!

Nu känns det att hösten är här! Det har börjar bli mörkare och det känns i luften! Härligt tycker jag som älskar att ha på mig stickade koftor och sjalar!

Håller på och packar för fullt för alldeles snart skall vi hämta flickorna på skolan och tuffa ner mot Skåneland - tänkte spendera en helg i Malmö, Skanör/Falsterbo och Lund - bo på hotell (lycka bara det, tycker flickorna, hi hi), äta gott och turista runt! Jag har alltid varit svag för Skåne och den här helgen har jag verkligen längtat till. 

Önskar er en härlig helg!

tisdag 23 september 2014

Färgglatt


Nu har äntligen Oililys underbara sjalar kommit till Vistamia!

Välkomna IN och kika!


Kram

måndag 22 september 2014

Måndag


Bara för att det är måndag!
Välkomna in och fynda HÄR!

Kram

söndag 21 september 2014

Kalas-Helg

Storasyster i kläder från Zara och jag har top från Zara och byxor från Day (Vistamia)!

God eftermiddag sköna söndag!

Vi har precis kommit hem från en tur till vårt fina Stadsbibliotek, tjejerna har lånat några böcker och vi passade även på att ta en mysfika i det fina cafeét!

Vilken kalas-helg!
Igår fyllde vår fina stora tjej 11 år och det har vi firat i dagarna två! I fredags bjöd storasyster hem sina bästisar på fredagsmys med pizza och film, det blev också sleepover och igår morse var vi några stycken som smög in till henne med presenter och sång!
På kvällen hade vi familjemiddag här hemma och det var så mysigt - tacos var beställt och det blev riktigt lyckat - det är ju faktiskt riktigt trevligt med plockmat. Jag hade gjort både den klassiska köttfärsen samt kyckling med curry och massor av tillbehör som grönsaker och såser!

Vilket väder vi har !
Tacos var beställt!
Prinsesstårta till en prinsessa såklart!

Önskar er en fortsatt fin söndag!

måndag 15 september 2014

Oilily

 
Välkommen måndag och ny vecka!
 
Vilket väder vi har - vilken höst! Njuter av solen och de vackra färgerna som nu börjar visa sig i skog och mark! Jag njuter även av alla fina färger från märket Oilily, har alltid varit svag för detta märke och nu är jag så stolt över att ha deras väskor och alldeles NYTT- deras kläder hos Vistamia!
Välkomna in och kika!
 
Önskar er en fin dag!


fredag 12 september 2014

Trevlig Fredag

 
Välkommen underbara fredag!
 
Visst är det underbart med fredagar - en hel lång ledig helg som väntar med olika trevligheter!
Idag när jag var och handlade hittade jag dessa nostalgikolor! De blir perfekta framför TV:n som mys tillsammans med senaste Lantliv (efter att barnen somnat) hi hi!
Hoppas att de smakar som förr!
 
Önskar er en riktig mysig kväll!

onsdag 10 september 2014

Frakfritt

 
Fraktfritt hos Vistamia!
 
Passa på - massor av fina höstnyheter nu i webbutiken!
 
Kram

tisdag 9 september 2014

Jumperfabriken

 
Hej vänner!
 
Jag älskar hösten och jag älskar stickat! Har alltid varit svag för Odd Mollys koftor och nu har jag även hittat Jumperfabriken! Underbara koftor och jumprar! Nu även hos Vistamia!
 
Önskar er en fortsatt fin höst-tisdag!

tisdag 2 september 2014

Höstnytt

Day  Oilily  Ester Elenora  Odd Molly  Jumperfabriken  Vintage by Fé  Stylein
 
God kväll vänner!
 
Webbutiken är nu fylld med höstnyheter och mer är på väg in - är inte detta den bästa tiden, vackert väder och höst, eller sensommar om man vill!
 
Kram