måndag 30 december 2013

Planering

Dagens Mia - blus Powder från Noa Noa - finns såklart hos Vistamia och nu till pangpris!
 
God förmiddag!
 
Har precis suttit och bläddrat i en av mina favoritböcker Mingelmat och fått massor av tips till morgondagens snittar! Redan Nyårsafton imorgon och vi har massor att göra idag - förberedelser och trevligheter! Eftermiddagen kommer att avslutas på SPA med väninnor och det ser jag verkligen fram emot! Lite bubbel och bubbel i dubbel bemärkelse!
 
Kul att ni är så många som shoppar hos Vistamia nu - 30-70% rabatt på det mesta och jag har ett gäng paket som skall iväg idag!
 

 
Önskar er en härlig dag före Nyårsafton!

lördag 28 december 2013

Lugna dagar

Lillasyster pysslar i en alldeles underbar klänning från Livly!
Nu 30% rabatt på Livly hos Vistamia!
 
Hej vänner!
 
Dagarna går alldeles för fort! Älskar julledigheten och vi har verkligen förpuppat oss, mycket beror nog på att det bara regnar och blåser och man kan faktiskt inte vara ute särskilt länge! Vi passar då på att pyssla med de julklappar vi fått, äta god mat, sova länge på mornarna och bara ha det julmysigt!
 
Hoppas att ni har det riktigt bra och trevlig lördagkväll!

torsdag 26 december 2013

Vistamia SALE

 
 
Vistamia SALE 30-70% rabatt på nästan allt i butiken!
Noa Noa  by Ti Mo  Valerie  Project FOCE  Ester Elenora  Vintage by Fé  Tee Pee  Darling   
 
God fortsättning! 
 
 

onsdag 25 december 2013

En speciell dag

 
Välkommen sköna Juldag!
 
Vi har en väldigt speciell dag här hos oss - nämligen lillasysters födelsedag! Ännu mer paket har öppnats på morgonen och vi har precis avklarat en härligt lång jullunch! Just nu tittar flickorna på Askungen och det är så där lugnt och skönt som alltid på Juldagen!
 

Fina fina lilla tjej som är 7 år idag!
 
Hoppas att ni alla har det bra och njuter av julledigheten!
 
Kram

tisdag 24 december 2013

God Jul

 
God Jul!
 
Jag vill önska er en alldeles ljuvlig, fridfull, lugn och härlig Jul!
 
Kram
 


söndag 22 december 2013

SALE

1.Valerie 2.Darling 3.Ester Elenora 4.Valerie
 
God morgon (förmiddag) vänner!
 
Dan före dan före Dopparedan och vi har redan kommit in i andra rutiner, sover länge, äter frukost länge och har börjat varva ner på riktigt. Idag har vi lite ärenden som måste fixas innan julafton och i eftermiddag skall vår fina gran få komma in!
 
Vistamia har smygstartat sin REA - 30-40% rabatt på nästan allt i butiken! Så har ni lite tid över - in och fynda!!
 
Önskar er en fin dag!

torsdag 19 december 2013

Jullov

Igår var flickorna så här fina på vår traditionella julavslutning!
 
God morgon torsdag och jullov!
 
Imorse fick vi verkligen sova ut och det var helt underbart, så glada tjejer som äntligen har jullov! Finns det något mer mysigt än den här tiden - dagarna innan Julafton då vi är lediga (några av oss) och bara kan njuta och ta dagen som den kommer.
 
Jag skickar Vistamia-paket på löpande band och vill bara påminna er om att vi kör fraktfritt, skynda fynda så kommer klapparna innan jul!
 
 
 

 
Kram


måndag 16 december 2013

Black

 
 
Svart är alltid snyggt - både till jul och nyår! Här är några godbitar från Vistamia!
1.Klänning Ester Elenora 2.Kjol Valerie 3.Armband Lite Kalabalik 4.Kavaj Noa Noa
 
God förmiddag måndag!
 
Tre dagar kvar till jullov och det skall bli så skönt och mysigt, tänk att inte behöva sätta klockan på morgonen, äta långa frukostar och bara ta det lugnt och skönt - känner att flickorna verkligen behöver vara lediga ett tag nu! Jag har lite ärenden på stan idag, det regnar och blåser så jag hade hellre suttit och arbetat inomhus, men men!
 
Vistamia skickar fraktfritt den här veckan så passa på att shoppa era julklappar och nyårsfavoriter!
 
Kram
 
 
 
 
 


lördag 14 december 2013

Fredag kväll

Kvällens - blus Soiree från Noa Noa  jeanstights H&M, lillasyster har klänning från Livliy!
Blus och klänning hittar ni hos Vistamia!
 
God eftermiddag vänner!
 
Idag har det verkligen varit mörkt och grått ute, det har inte blivit något dagsljus alls! Vi har varit hemma mest och ätit rester från igår och bara myst runt, lillasyster hade sin sista tennislektion och jag var med henne och satt i vanlig ordning och drack kaffe med några andra föräldrar - väldigt trevligt!
 
Igår hade vi en mysig Luciamiddag hemma hos oss - bästa vännerna kom över och de har barn i samma ålder och på samma skola som flickorna, alltid lika mysigt att träffas, 12 personer blev vi och jag hade lagat en saffransdoftande kycklinggryta, och fransk hallonkaka till efterrätt, goda viner till det så mådde vi som prinsar och prinsessor!
 


 
Nu skall vi snart fixa till oss för kvällens julbord på stan - skall bli sååå gott!!
 
Önskar er en härlig lördagkväll!

torsdag 12 december 2013

Jul på Liseberg

 
Hej vänner!
 
Veckorna bara rusar iväg och kul är ju det såhär i juletid! Igår var vi på Liseberg, går alltid dit en gång i december och i år var det faktiskt extra mysigt! Liseberg har verkligen satsat ännu mer i år och kommer även att ha öppet i mellandagarna, ni som kan MÅSTE gå dit - helt fantastiskt!
 
Vi strövade runt och kikade på alla tomtar, kaniner, djur och godsaker. Flickorna åkte en hel del och vi spelade också en hel del - vann stjärnvinsten på Daimhjulet - ho ho!
 
Som alltid avslutade vi med middag på Wärdshuset och isshowen!
En riktigt lyckad eftermiddag och kväll!
 


 
Önskar er en fortsatt fin torsdag!

måndag 9 december 2013

Cinnamon

Underbart doftande ljus från Yankee Candle! Hela huset doftar kanel och jul!
 
Välkommen måndag och ny vecka!
 
Nu är det inte många dagar kvar till jullov - sju skoldagar! Känns overkligt men helt underbart!
Nu gäller det verkligen att skriva en lista så att man inte glömmer bort något mitt i allt trevligt. Julklappar, julmat, julgran, julblommor, luciafika, födelsedagspresenter (lillasyster fyller på juldagen), julfester och mycket mycket mer!
 
Glöm inte bort att ni kan handla era klappar hos Vistamia - skickar fraktfritt!
 
Kram
 


söndag 8 december 2013

Snön kom....

 
...och håller redan på att försvinna!
 
Imorse när vi vaknade såg det ut så här utanför fönstret och snön vräkte ner, tyvärr håller snön redan på att regna bort och med antagligen minusgrader inatt kommer det att bli rejält halt imorgon! Men vi får njuta så länge det varar, andra advent idag och då passar det ju utmärkt med ett vitt landskap!
 
Lillasyster håller på och förbereder sig för prinsesskalas, storasyster har en kompis på besök, H och jag sitter framför brasan och lyssnar på julmusik och Bessie ligger och snusar på sin vanliga plats - en helt vanlig söndag!
 
Önskar er en fortsatt fin 2:a Advent!
 


fredag 6 december 2013

Igår Kväll

 
Hej härliga fredag!
 
Har precis kommit in efter en promenad med Bessie och det blåser fortfarande och är väldigt kallt, burr! Till fredagsmyset blir det att tända en brasa, massor av ljus och hålla sig inomhus!
 
Igår kväll hade vi det riktigt mysigt, stormen Sven ställde till det tyvärr men fem glada, shoppingsugna tjejer dök upp, medans det stormades utanför fönstren provades det kläder, smuttades på julmust och smaskades på pepparkakor och godis för fullt! Lillasyster var också med en stund och föll för den underbara mössan från Tee Pee.
 
Älskar mina Vistamia-kvällar!
(är du sugen på att komma till Vistamias showroom med dina väninnor på en tjejkväll - hör gärna av dig på info@vistamia.se)
 


 
Nu en kopp kaffe och sedan fredagshandling!
 
Önskar er en mysig fredag!

torsdag 5 december 2013

Blåsig torsdag

Stämningsfulla bilder från IKEA!
 
Välkommen torsdag!
 
Idag får ni hålla i hatten för det blåser rejält, får verkligen hoppas att det inte blir allt för besvärligt runt om i landet!
 
Hittade de här underbara vinter/julbilderna från IKEA, håller tummarna för att vi får en vit jul i år!
 
Just nu håller jag på och förbereder för ännu en Vistamia-kväll, 10 tjejer väntas komma ikväll för lite shopping, inspiration och julmys - ser verkligen fram emot detta!
 


 
Önskar er en fin torsdag!

tisdag 3 december 2013

Julklappstips

1.Noa Noa Miniature 2.Noa Noa 3.Lite Kalabalik 4.Oilily 5.Ester Elenora
 
Hej tisdag!
 
Har ni börjat fundera och kanske även handla julklappar. Jag har handlat några redan men har lite kvar som jag tänkte fixa denna vecka, alltid skönt att vara ute i någorlunda god tid!
 
Här kommer lite julklappstips från Vistamia - denna vecka skickar vi även fraktfritt - så passa PÅ!
 
Kram
 
 
 


söndag 1 december 2013

1 a Advent

Flickorna igår eftermiddag - väldigt koncentrerade på bullbak!
 
Välkommen 1 a Adent!
 
Nu är mysfaktorn på topp - stjärnor och ljusstakar framme på sina platser och det är så stämningsfullt och fint! Imorse lyxade vi till det med våra nybakta lussebullar till frukost - kan inte bli så mycket bättre!
 
Just nu sitter vi och planerar vår söndag, ikväll blir det middag hos mina föräldrar men fram tills dess vill vi hitta på något - kanske en utedag i parken eller något museum/fik på stan - vi får se!
 

1 a ljuset är tänt!
 
Önskar er en härlig söndag!