fredag 29 november 2013

BLACK Friday

 
 
Välkommen härliga fredag!
 
BLACK FRIDAY hos Vistamia - endast idag!
Passa på att shoppa dina favoriter och få 20% rabatt - ange endast rabattkoden blackfriday!
 
Önskar er en härlig fredag!

onsdag 27 november 2013

Fint Erbjudande

 
God kväll!
 
Jag vill bara kika in och nämna att Vistamia just nu har 40% rabatt på utvalda favoriter och godbitar från bl a märken som Valerie, Noa Noa, Vintage by Fé, Darling samt by Ti-Mo!
 
Passa På!
 
Kram
 


tisdag 26 november 2013

Minusgrader

 
Hej vänner!
 
Nu är vintern här på riktigt, flera minusgrader och is/frost på marken. Bessie och jag har varit ute på en lång promenad och det var tur att jag klädde mig riktigt med tjock jacka, mössa och vantar. Så kallt men vackert! Bessie fryser aldrig men hon gillade inte att sitta på den kalla bänken som matte ville!!
 
Nu skall jag packa Vistamia-paket och sedan är det snart dags att hämta flickorna!
 


Varma kängor från Canada Snow!

 
Önskar er en fin tisdag!

söndag 24 november 2013

Söndag

 
God kväll söndag!
 
Ännu en härlig helg går mot sitt slut och det känns alltid så lugnt och skönt med söndagkvällar! Vi är nu så mätta och belåtna efter en lasagnemiddag, flickornas favorit och det blir lätt att man äter för mycket - tur att det är 5-2 dag imorgon för mig!
 
Jag vill bara tipsa om alla de fina barnkläder jag har i min webshop - passa på nu och shoppa er julfavorit - måndag 25/11 är sista dagen med 25% rabatt!
 

 1 Noa Noa Miniature 2 Livly 3 Livly 4 Noa Noa Miniature

Ni missar väl inte sista avsnittet av Bron ikväll - jag längtar!
 
Kram och trevlig söndagkväll!

lördag 23 november 2013

Ljusstake

Underbar ljusstake från House Doctor!
 
God förmiddag lördag!
 
Här hemma har vi en lugn och skön förmiddag, storasyster har åkt med sin kompis till hennes landställe ute på öarna och vi saknar henne redan. Lillasyster pysslar och städar för fullt (som vanligt) och vi skall snart åka iväg till tennishallen! Jag har tänt min nya fina ljusstake och jag älskar den, har spanat på den länge och nu kunde jag inte hålla mig längre - har fyllt den med fina kottar, får se vad jag hittar på små småningom!
 
 

 
Hoppas att ni har en härlig lördag!

torsdag 21 november 2013

Redan torsdag

 
Redan torsdag - den här veckan har verkligen rusat iväg!
 
Kylan har slagit till och igår frös jag så otroligt mycket, även om jag älskar den här årstiden och framförallt nu nära juletid så tycker jag verkligen inte om kyla! Snön får gärna komma så att det känns lite ljusare och mjukare på något vis!
 
Har precis suttit med en kopp kaffe och bläddrat i olika matmagasin som kommit i veckan och planerat helgens middagar, så nu skall jag iväg och helghandla samt posta flera paket till härliga Vistamia-kunder, kul att ni passar på att shoppa nu när Vistamia har 25% på ordinarie sortiment!
 
Önskar er en härlig torsdag!
 


måndag 18 november 2013

Veckans Erbjudande

1.Project FOCE 2.Valerie 3.Livly 4.by Ti-Mo
 
Välkommen måndag och ny vecka!
 
Har precis kommit tillbaka från flickornas skola där jag har varit med lillasyster halva dagen, fantastiskt kul att få sitta med på lektion, vara med på rasten och äta i matsalen!
 
Den här veckan har Vistamia ett fantastiskt erbjudande!
25 % rabatt på hela Vistamias sortiment (gäller dock ej REA-varor), ange endast rabattkoden vistamia när ni shoppar - passa på att handla era julklappar eller något snyggt till julens alla fester!
Erbjudande gäller t o m söndag 24 november!
 
KRAM
 


söndag 17 november 2013

Sköna Söndag

 
Vilken härlig söndag!
 
Idag kändes det faktiskt som att vi drog tillbaka tiden 10 år - för innan barnen kom var H och jag samt även Bessie var och varannan helg i Särö Västerskog och promenerade, i förmiddags åkte vi dit igen och vi fick faktiskt med oss vår 10-åring och hon tyckte lika mycket om det som vi! Jag njöt av att hoppa från sten till sten vid vattenbrynet för att sedan gå in i den vackra ek- och bokskogen.
Vi kommer snart tillbaka och då kanske även lillasyster vill följa med!
 



 
Nu skall jag planera vår söndagmiddag, det bli 3-rätters  - ibland måste man lyxa till det!
 
Kram och fortsatt trevlig dag!


fredag 15 november 2013

Fredag och vi har en vinnare!

 
Äntligen fredag!
 
Tänk att det alltid är lika härligt med fredagar! Fredagsmys och god mat, men ikväll lämnar jag familjen och fredagsmyset och går ut med mina väninnor istället - skall bli riktigt trevligt det också!
 
Fredag betyder också att vi har en vinnare i Vistamia-tävlingen!
GRATTIS Maria med den fina bloggen Sabelhagens Olivlund - en vit sjal kommer till dig på posten!
(maila mig gärna din adress på info@vistamia.se)
Tack till alla er andra som var med och tävlade!
 
Kram och trevlig kväll!

onsdag 13 november 2013

Små hyacinter

 
Hej vänner!
 
Vilken härlig dag vi har - solen skiner och jag har precis varit ute på en lång walk med Bessie! Igår när jag var och handlade köpte jag med mig ett gäng fina, små hyacinter - min favorit! Älskar den här tiden när man kan börja plantera hyacinter i fina krukor och placera ut lite här och där i huset, väntar nu på att de skall slå ut (kanske lagom till helgen) och börja dofta sådär underbart.
 

 
Ni glömmer väl inte bort min TÄVLING, chansen att vinna en underbar sjal från Ester Elenora - sista dagen imorgon!!
 
Önskar er en fin onsdag - lill-lördag!


måndag 11 november 2013

Veckans Erbjudande

Valentina Dress
 
Veckans Erbjudande hos Vistamia är 20% rabatt på märket Stylein - alldeles nytt i butiken och så snyggt! Erbjudande gäller t o m söndag 17 november! (ange rabattkoden stylein när ni shoppar).
Ni hittar Stylein HÄR!
 
Önskar er en fortsatt fin måndag i kylan!

söndag 10 november 2013

Söndagstips

1.Blus Noa Noa 2.Mössa och tubsjal Vintage by Fé 3.Armband Lite Kalabalik 4.Mössa Tee Pee 5. Väska Oilily
 
Välkommen sköna söndag!
 
Idag bjuder jag på lite shoppingtips - söndagar brukar vara en sådan dag när man har tid och lust att kika runt bland olika webbutiker - här kommer några favoriter från mig - allt hittar ni hos Vistamia!
 
Önskar er en riktigt fin söndag och Fars Dag!

fredag 8 november 2013

Härliga fredag

 
Välkommen underbara fredag!
 
Solen skiner och det är fantastiskt ute, har precis kommit hem efter en tur till stan och även till den stora mataffärer, köpte lite härliga blommor bl a den här blå hortensian som nu får pryda vårt vardagsrum, älskar blommor och vill gärna köpa nya varje vecka - tycker att de gör hemmet levande och vackert!
 
Ikväll blir det full fart på vår favoritkrog - vi är fem familjer som skall träffas och äta, babbla och skratta tillsammans - kan tänka mig att det blir high life men underbart!
 


 
Önskar er en riktigt härlig fredag!

torsdag 7 november 2013

T.Ä.V.L.I.N.G

 
TÄVLINGS-dax hos Vistamia!
 
Tycker att det skulle passa fint med en tävling såhär i novembermörkret - ni har nu chans att vinna den underbara sjalen Nora från Ester Elenora, passar perfekt till kyliga höst- och vinterdagar, även att ge bort som julklapp! Det enda ni behöver göra är:
 
1. Skriv i kommentatorsfältet vilken färg ni önskar på sjalen - grå eller vit!
2. Gilla Vistamia på Facebook HÄR!
Ni som har en blogg får gärna lägga upp tävlingen hos er!
 
Tävligen pågår t o m torsdag 14 november!
 
LYCKA TILL!
 
 

 
KRAM

onsdag 6 november 2013

Härlig tid

 
Hej onsdag!
 
Sitter med en kopp kaffe framför datorn och har precis bläddrat igenom favorittidningen Lantliv, som nu har fyllts med julblommor och julinredning - älskar det! Det är ju bara början på november och ett bra tag kvar till jul men äntligen kan man få njuta och längta! Kan verkligen också rekommendera juleskum Knäck - så smarriga, det blir en ny favorit hos oss!
 

 
Önskar er en fin onsdag!

måndag 4 november 2013

Veckans Erbjudande

Noa Noa Dam hittar ni HÄR!
 
Välkommen ny vecka!
 
Veckans Erbjudande hos Vistamia är 20% på allt höstnytt från underbara Noa Noa - Dam och Barn!
Gäller t o m söndag 10 november, ange rabattkoden noanoa när ni shoppar!
 

Noa Noa Miniature hittar ni HÄR!
 
Önskar er en fortsatt fin måndag!

söndag 3 november 2013

Regn Regn Regn

 
God kväll söndag!
 
Sitter just nu och tittar på min favoritserie Bron samtidigt som jag går igenom lite bilder från vår långhelg i Köpenhamn. Inte många bilder blev tyvärr tagna utomhus för det regnade nästan hela tiden men vi har hållit oss inomhus som på t ex Glypoteket - som vi älskar - så vacker miljö och så mycket intressant att titta på. Sedan blev det även Experimentum, Planetariet med film och planeter och såklart Stroget med Illum och Magasin du Nord samt de härliga tvärgatorna med underbara små butiker, vi har ätit lunch och middag på riktigt mysiga restauranger.
 
På vägen hem idag besökte vi Louisiana och det kan jag verkligen rekommendera med barn, där de har en stor barnavdelningen där man kan måla, bygga lego, göra lerskulpturer och mycket annat - mycket populärt!
 
 


Vi hälsade även på lilla havsfrun!
 
Trött och glad efter en härlig helg i Kopenhavn!
 
Kram