fredag 31 maj 2013

Vistamia-kväll

Favoritblus Marlene (med spetsrygg) från Ester Elenora!
 

God morgon underbara fredag!
 
Visst är det härligt med fredagar? Idag är lillasyster ledig från skolan så vi skall ha en riktigt mysig dag tillsammans, först blir det fredagshandling och lite ärenden som behöver uträttas och sedan fika och mys i trädgården, härligt! Hon har också lovat att vara med mig i ateljén en stund och göra iordning efter gårdagens Vistamia-kväll.
 
Vilken lyckad kväll! Tio tjejer kom till Vistamia och det provades, smuttades bubbel och shoppades! Jag älskar det här arbetet och jag är älskar Vistamia webshop! Tänk att jag till slut vågade ta steget att starta något eget!
 

 
Nu skall jag återgå till Lillasyster och njuta av den här dagen - fredag - sol - fredagsmys!
 
Kram

onsdag 29 maj 2013

Dags för bad

Är det verkligen nödvändigt??
 
God kväll onsdag!
 
Idag har Bessie fått ett bad och jag kan säga att det ligger inte högst upp på hennes önskelista - hon avskyr det! Jag själv blir dyngsur för att hon skakar sig hela tiden och efteråt springer hon som en virvelvind runt om i huset och försöker bli torr - kan även nämna att det inte luktar hallon direkt med en våt hund! Men nu är hon fin!!
 


Undrar hur mycket vatten man kan försöka svälja?
Helst slut efteråt!
Nu är jag ren och fin - bara kamningen som fattas!
 
Två andra tjejer som blivit fina idag är storasyster och lillasyster, vi har precis varit hos frisören och klippt topparna (lite mer) och de är så fina! Skönt att få lite gjort på listan innan sommarlovet börjar!
 
Önskar er en mysig onsdagkväll!

tisdag 28 maj 2013

Veckans vara

 
God eftermiddag tisdag!
 
Vilket väder - så varmt och emellanåt kommer enorma skurar! Här hemma är det full rulle, flickorna har med sig varsin kompis hem och har hur kul som helst - middagen står i ugnen så snart blir det mat i stora lass.
 
Veckans vara hos Vistamia är sjalen Nicki från Ester Elenora - finns i färgerna turkos och orange! En tunn och fin sjal som passar till mesta och nu till otroligt bra pris. Ni hittar sjalen HÄR!
 

 
Nu måste jag titta till tjejerna!
 
KRAM

måndag 27 maj 2013

Trötta tjejer

 
God kväll måndag!
 
Vi har precis kommit hem från världens vackraste pianouppvisning på skolan, tänk er alla pianoelever gör sitt bästa och har konsert för sina föräldrar! Några klinkar på "lilla snigel" och någon spelar ett fantastiskt stycke av Mozart men alla är lika duktiga. Jag är s.....t nervös och flickorna är så pirriga men det gick hur bra som helst så just nu pustar de ut framför "paddan" och snart skall vi titta på veckans höjdpunkt DJURSJUKHUSET!
 

Bessie tar en vilopaus också!
 
Önskar er en mysig måndagkväll!
 


söndag 26 maj 2013

Mors Dag


Dagen mamma - blus och underbara byxor från Noa Noa - finns i min webshop HÄR!
Glöm inte att det är 30% rabatt på allt från Noa Noa t o m idag söndag 26 maj!
 
God eftermiddag söndag och Mors Dag!
 
Har ni blivit lite extra uppmärksammade idag - ni fina mammor där ute? Jag själv fick det bästa man få - bamskekramar av mina flickor - är så tacksam för att ha dem i mitt liv och deras kramar är verkligen det bästa!
 
Min H står just nu i köket och larmar och skramlar så en smarrig middag får jag också!
 
Vår lilla fina magnolia i vacker vinröd färg!
 
Önskar er en fortsatt fin dag!
 
KRAM

lördag 25 maj 2013

Grill

Vackra hortensia - även som snittblomma!
 
God eftermiddag lördag!
 
Sitter nu vid datorn en stund innan jag skall iväg och hämta lillasyster på det stora Bushuset - puh - hoppas att hon är hel och ren, så mycket barn och stoj men jag förstår att de tycker det är toppen att vara på kalas där!
 
Igår hade vi en riktigt trevlig grillkväll hemma hos oss - vi var fyra familjer - åtta barn och åtta vuxna och vädret visade sig från sin bästa sida så vi kunde börja i trädgården med bubbel och tapas!
Sedan fortsatte vi inomhus - vi hade lagat grillade hela fläskfileér, grillade grönsaker, bakade små potatisar i ugn, en sallad på ruccola, olika sorters melon, mango, fetaost och rostade pinjenötter samt en röra till köttet på ricottaost, vitlök, citron, rosmarine, basilika och oliver! Till efterrätt vit chokladmousse med färska bär! Lyckat och gott!
 

Sjal Isabel brun från Ester Elenora värmer skönt! Ni hittar sjalen HÄR!
Skönt att sitta ute i trädgården med ett glas bubbel och lite smått och plock!
Till middagen flyttade vi in!
Mums!
Godis är lika populärt bland barn som vuxna!
 
Kram

fredag 24 maj 2013

FREDAG

Fredagens - Eve striped dress från Vintage by Fé - ni hittar den i min webshop!
 
God morgon fredag - veckans bästa dag!
 
Flickorna är på utflykt - båda två, så imorse packade jag två små ryggsäckar med pannkakor, varm choklad, smörgås och frukt, härligt att solen skiner och jag hoppas verkligen att den fortsätter så hela dagen. Ikväll har vi grillpartaj hos oss - åtta vuxna och åtta barn så vi vill inte ha något regn!! Det blir grill och drink ute men sedan äter vi inne - lite väl kallt för att sitta ute hela kvällen.
 
Har precis skrivit en lista på vad som behövs handlas och fixas och jag skall alldeles strax åka iväg till matäffären - alltid lika kul att planera och fixa.
 
Något annat kul som står på agendan idag är möte med Ester Elenora - de kommer till Vistamia i eftermiddag och det skall bli riktigt spännande att se höstkollektionen - mycket fint kan jag tänka!
 

 
Önskar er en underbar fredag!

torsdag 23 maj 2013

Blomster

 
God morgon torsdag!
 
Visar lite bilder från vårt "blomsterrum", vi kallar det så, en inomhusveranda med utgång till trädgården! Här sitter vi när man inte kan sitta ute, med glasdörrarna på vid gavel, på vintern brukar vi stänga rummet och ha det ganska kallt, ställer in pelargoner och andra växter som kan övervintra här. Min favoritblomma står just nu på bordet - hortensian!
 

En av mina favoritkrukor
 
Nu skall jag ta tag i den här dagen - tyvärr är lillasyster hemma och är sjuk så vi får pussla ihop dagen så gott det går, mys hemma, möte på stan och lite annat smått och gott!
 
Önskar er en fin torsdag!

onsdag 22 maj 2013

Jordgubbar

 
God förmiddag onsdag!
 
Igår åt vi jordgubbar till efterrätt - SVENSKA! De var så fantastiskt goda så det blir en favorit i repris - fast ikväll tar vi nog en klick grädde till också!
 
Regnet öser ner och ena delen av vår trädgård ser inte så kul ut - vi har en bäck som rinner igenom på ena sidan huset och efter gårdagens regn och åskväder blev det översvämning!! Vattnet har nu runnit undan men lera, stenar och grenar ligger kvar som vi får fixa iordning när det slutat att regna!
 

 
Önskar er en riktigt fin dag!

tisdag 21 maj 2013

Noa Noa

 
God förmiddag!
 
Snart lunchdax - ibland glömmer man bort tiden när man sitter vid datorn!
 
Ett fint erbjudande har jag till er:
 
30% rabatt på allt från Noa Noa - Dam och Barn!
Erbjudandet gäller t o m söndag 26 maj - passa på!
 
Ni hittar Noa Noa Dam HÄR!
Ni hittar Noa Noa Barn HÄR!
 
Önskar er en fortsatt fin tisdag!

måndag 20 maj 2013

Vilken helg

 
Välkommen måndag och ny vecka!
 
Vilken helg vi har haft - vilken medelhavsvärme! Tänk så härligt det är när man kan flytta ut i trädgården, vi har ätit lunch, middag, fikat och ätit glass ute och verkligen njutit.
 
Igår kväll öppnade himlen sig och regnet kom - som väntat - idag är det inte lika varmt men fortfarande härligt! Jag passade på att åka en sväng till IKEA i förmiddags, fick tag på ett fint skåp till min atelje som jag tror kommer att bli perfekt!


Glass i stora lass - behövs när det är varmt!
 
Önskar er en fin start på veckan!

söndag 19 maj 2013

I grönskan

Gårdagens favorit - top och halsband från Vintage by Fé, byxor Filippa K!
 
Välkommen söndag!
 
Vilken grönska - det har verkligen exploderat här ute av grönt och blommor - så vackert!
 
Tycker ni som jag - jättemycket om Vintage by Fé är det fortfarande 20% på allt i min webshop, passa på, erbjudande gäller t o m ikväll!
 

 
Nu lunchfix och sedan promenad till parken - har lovat flickorna varsin STOR glass!
 
Kram

lördag 18 maj 2013

Vernissage

 
Hej vänner!
 
Puh vilken värme - man skall inte klaga men 26 grader är mycket! Nu mullrar det över himlen och det har kommit någon skur men det är fortfarande lika varmt. Vi skall nog försöka oss på grill ikväll men kanske att vi får sitta inne och äta.
 
Idag har jag varit en stund på fina AnnaLenas vernissage, ni måste gå in och kika på hennes hemsida HÄR om ni inte har gjort det tidigare, väldigt mycket fint och jag beundrar henne massor!
Vernissaget hölls på Galleri Äpplet - Macforums lokaler på Östra Hamngatan, det bjöds naturtligtvis på godsaker och jag minglade runt med min kamera - hade lovat att ta några foton.
 


 
Nu grillmiddag och ett glas vin - senare Eurovision!!
 
Kram

Pingstafton

Underbara bilder från A room with a view - en sida jag följer på Facebook som kryllar av vackra bilder från hela världen!
 

God morgon Pingstafton!
 
Den stora bröllopshelgen och vilket fantastiskt väder alla brudpar får!
 
Idag blir det fullt med spring i stan - Göteborgsvarvet och det kommer att bli en folkfest i det här underbara vädret, jag skall försöka ta mig ner till stan i ett annat ärende, min väninna har vernissage mitt i smeten och jag har lovat att fotografera, visar lite bilder senare på bloggen!
 

 
Önskar er en fin Pingstafton!

fredag 17 maj 2013

Lisbeth Dahl

 
Välkommen härliga fredag!
 
Vilket väder vi har - helt fantastiskt!
 
Jag har fått in ännu ett märke i min webshop - danska Lisbeth Dahl! Jag har alltid tyckt så mycket om deras vackra necessärer, sminkväskor och väskor - nu hittar ni dem HÄR i min webshop!
Lisbeth Dahl har även små necessärer, sminkväskor och pennfodral till de små och ni hittar dem HÄR!
 


Bilder lånade från Lisbeth Dahls hemsida
 
Har suttit hela förmiddagen framför datorn och knappat in varor, nu lägger jag arbetet åt sidan och beger mig till den stora mataffären - här skall det absolut inhandlas godsaker till helgen - grillat blir det såklart och lite annat smått och gott!
 
Önskar er en riktigt härlig fredag!

torsdag 16 maj 2013

Härlig kväll

 
Vilken underbar torsdag!
 
Första middagen ute i trädgården i år! Vi njuter av vädret och att kunna sitta ute hela kvällen.
 
Jag älskar verkligen den här tiden - värmen är här och snart även sommaren, ljuset är fantastiskt och flickorna kan vara ute och leka istället för att sitta inomhus vid datorn eller TV:n!!
 

 
T o m Bessie njuter!
Altandörren står på glänt!
 
Vi ses imorgon!
 
Kram

onsdag 15 maj 2013

Rosa

Rosa och vitt!
 
God eftermiddag onsdag!
 
Vilken underbar dag - har precis varit ute på en promenad med Bessie och jag fick ta av mig koftan, så varmt och skönt!
 
Jag älskar verkligen mina Lovely Knit koftor från Odd Molly, den här rosa har jag ofta och den passar även så bra nu på våren som en liten jacka! Mina Papillon Skull halsband är fina till och ni hittar dem HÄR!
 

Fin vit hortensia - älskar den här blomman och nu är det så vackert att ha dem i trädgården, antingen i kruka eller i rabatten!
 
Snart dags att hämta små flickor!
 
Önskar er en fortsatt härlig dag!
 
 
 


tisdag 14 maj 2013

Vintage by Fé

 
God eftermiddag tisdag!
 
Vintage by Fé har blivit ett av mina favoritmärken, kläderna sitter otroligt fint på och är samtidigt sköna! Smyckena passar till det mesta och väskorna är underbara!
 
Ett fint erbjudande hittar ni nu i min webshop!
 
20% rabatt på allt från Vintage by Fé
Gäller t o m 17 maj 2013
 

Kläderna hittar ni HÄR
Halsbanden hittar ni HÄR
Armbanden hittar ni HÄR
Väskorna hittar ni HÄR
 
Önskar er en fortsatt fin tisdag!
 
 


måndag 13 maj 2013

Botaniska

 
God eftermiddag regniga måndag!
 
Hos mig regnar det idag - men det gör inte så mycket. Har fått massor gjort på datorn och jag har även hunnit med en utflykt ner till Freeport på förmiddagen - såg mig själv komma hem med en STOR påse från Odd Molly men jag hittade ingenting idag, så är det ju ibland! Min syster hittade däremot två fina koftor.
 
Igår hade vi en härlig dag i Botaniska trädgården i Göteborg! Botaniska är en plats som vi tycker väldigt mycket om och vi strosar ofta omkring där inne och beundrar alla vackra blommor och grönska. Våren är ju så vacker!
 




I trollskogen!
 
Nu skall jag åka och hämta lillasyster på tennisen och sedan blir det måndagsmiddag - Falukorv - lyxigt va??
 
Önskar er en fortsatt fin dag!