fredag 30 november 2012

Fredagkväll

 
Fredagkväll hos oss!
 
Hoppas att ni alla har en riktigt mysig fredagkväll, vi har precis avslutat en härlig plockmiddag. Tycker verkligen om att köpa massor av smarriga delikatesser och bara plocka fram på fredagar, enkelt och gott!
 

 Mums - rödbetor med chevré och rostade pinjenötter!
Smarriga ostar såklart!
 
Nu bänkar vi oss framför På Spåret och plockar fram ännu mer fredagsmys!
 
Vi ses imorgon!
 
Kram

Stämningsfullt

Min gran från Indiska (förra året) lyser så stämningsfullt!
 
Härliga fredag!
 
Är lite trött idag efter julbord igår - det var så trevligt och gott!
 
Sitter nu och fixar med flickornas presentkalender - det är ju redan den 1 december imorgon! Jag tog fäste vid ett råd att köpa små påsar att lägga de små presenterna i och hänga upp, perfekt, så små vita papperspåsar blir det, mycket lättare att göra iordning.
 
Glöm inte mitt erbjudande jag har på den fina sjalen får Ester Elenora - det finns ett fåtal kvar!
 
Önskar er en riktigt härlig fredag!
 


torsdag 29 november 2012

Clutch

Fina Clutch lovely bow från Lilly of Sweden - finns i svart och beige. Så fin till julens glöggfester och middagar. Ni hittar väskan HÄR!

Denna förmiddag har jag tillbringat i min atelje - fotat, planerat, packat paket och betalat räkningar (mindre kul). Skall alldeles snart iväg och äta torsdagslunch med min man. Ikväll skall vi även gå på vårt första julbord - ser verkligen fram emot det, skall bli så gott med all sill, lax, pateér, ostar etc, det vattnas redan i munnen.


Den här får följa med ikväll!
 
Önskar er en riktigt fin torsdag!

onsdag 28 november 2012

På stan

 
Julstämning på stan!
 
Idag träffade jag min väninna på stan - vi gick och åt lunch - en underbar soppbuffé samt salladsbuffé och sedan sprang vi tillsammans runt i affärer och köpte julklappar. Älskar att gå på stan den här tiden, allt är så fint julpyntat och man får verkligen den där härliga julkänslan.
 

Spenatsoppa som var så smarrig!
Vackra stjärnor och dekorationer hos Grandmas!
Underbara juldofter från Yankee Candle!
 
Tyvärr avslutades min dag väldigt tråkigt - jag ställde min bil i ett garage för att skynda mig in att handla middagsmat på ICA, när jag kom ner var min bilruta krossad och mina påsar borta! Tjuven fick med sig blockljus, mossa, blommor och 24 små presenter till flickornas presentkalender samt pyssel och julklappspapper från Panduro. Inte så mycket värt för tjuven men mycket för mig. Så tråkigt och obehagligt! Jag har lärt mig en läxa - aldrig lämna något i bilen, har sagt det till mig själv så många gånger men nu vet jag bättre!
 
Kram

tisdag 27 november 2012

Min ateljé

 
Go´kväll tisdag!
 
Visar denna kväll lite bilder från min ateljé/kontor/lager! Älskar att vara här! Vistamia har blivit allt det jag har drömt om - mitt jobb! Här gör jag mina smycken, planerar inköp, filar på min webshop, bokar in möten och packar och skickar iväg fina varor.
 
 

Fina kläder och sjalar från Oilily, Ester Elenora och Vintage by Fé!
Halsband på gång!
Ni missar väl inte - 20 % på sjalen från Ester Elenora!

Nu skall jag ta en stor kopp te och göra flickorna sällskap i TV-soffan framför Bolibompa

Vi ses imorgon!


Snart advent

Bild Pinterest
 
God morgon tisdag!
 
Tänk att det är 1 advent på söndag -  jag måste börja titta igenom mina julkartonger och se vad som behövs kompletteras och bytas ut, alltid är det några ljus som inte fungerar och någon stjärna som blivit förstörd. Jag har även en presentkalender till flickorna om skall förberedas - 48 små paket som skall slås in, puh men så härligt att se deras små ansikten när det skall få öppna första paketet den 1 december.
 
Idag fortsätter det att regna och det är så mörkt ute att man nästan vill hänga upp några stjärnor redan idag - men jag försöker att hålla mig några dagar till.
 

Fina sifferstjärnor från Blackballoon!

Önskar er en fin tisdag!

måndag 26 november 2012

Veckans erbjudande

 
Veckans erbjudande!
 
Den här regniga måndagen bjuder jag på ett fint erbjudande - 20 % rabatt på den populära sjalen Skull från Ester Elenora. Sjalen hittar ni HÄR - passa på!

Idag håller jag mig inomhus, inte ens Bessie vill går ut!


Sjalen Skull finns i färgerna svart, grå och brun.
 
Önskar er en fin start på veckan!

söndag 25 november 2012

Julmarknad

 
Idag har vi varit på julmarknad - på Tjoloholms slott!
 
Julstämningen infann sig ibland bodar fulla av vörtbröd, glögg, lussekatter, choklad, julkransar, fårfällar och mycket mycket mer som hör julen till. Tjejerna fick träffa tomten inne på slottet och där tog vi även en fika framför brasan och det var alldeles, alldeles underbart!
 

Jag är barnsligt förtjust i julmarknader och jag tror att det även har smittat av sig på resten av min familj.

Mums!
 
Nu är vi hemma igen och jag skall precis gå ut en rask promenad i regnet - tack M för att du drar ut mig - hade lagt mig på soffan annars!
 
Önskar er en fortsatt fin söndag!


lördag 24 november 2012

Fina fina

Fina H igår kväll - redo för disco!
 
God förmiddag lördag!
 
Tiden bara rusar iväg denna lördagmorgon - vi sov länge - har ätit en lång härlig frukost och vips så är klockan elva! Lillasyster är iväg på kalas och vi går här hemma och skrotar. Vädret tillåter en att vara inne och mysa!
 
Skoldiscot igårkväll var så lyckat! Det var endast H´s klass så det blev en lagom skara som dansade och hoppade runt på dansgolvet - underbart att se! (även om de stängde dörren för oss föräldrar hela tiden).
 

Klänning, bolero och strumpbyxor från H&M
 
Önskar er en riktigt härlig lördag!

fredag 23 november 2012

Fredagsfeeling

 
Underbara fredag!
 
Helgblommorna är på plats - kör mina favoriter ett tag till men hyacinter och amaryllis har börjat smyga sig in i vårt hem.
 
Så härligt det är med fredag - idag har jag mycket att göra och sitter nu och planerar min dag. Ikväll skall jag vara med och hjälpa till på storasysters klassdisco på skolan - discoklänningen hänger redo och jag kan tänka mig att det är mycket prat och fniss i skolan idag inför kvällen.
 

 
Såg att På Spåret börjar ikväll - tittar ni på det?
 
Önskar er en riktigt härligt FREDAG!

torsdag 22 november 2012

Cotton & Button

 
God eftermiddag torsdag!
 
Idag har jag fått in ännu ett nytt märke i min webshop!

Det svenska varumärket Cotton & Button som grundades av Charlotta Persson och Anna Allén år 2010. Underbara sovplagg, skapade för barn i åldrarna 0-8 år. Sovplaggen är gjorda av 100 % ekologisk bomull och finns i en neutral färgskala.

Ni hittar plaggen HÄR!


Så sött för små tjejer och killar! Alla sovplagg kommer i en söt liten tygpåse - perfekt som present!
 
Nu torsdagsmys hos oss!
 
KRAM

onsdag 21 november 2012

Juleljus

 
Go´kväll onsdag!
 
Så härligt det är med tända ljus! Nu när advent närmar sig vill jag ha massor av ljus tända och gärna något härligt doftljus. Jag hittade ett väldigt prisvärt ljus som doftar svagt kanel på Granit, det får brinna i köket och sprida lite julkänsla!
 
Vi ses imorgon!

Påfyllning

 
God morgon onsdag!
 
Det är en riktigt blåsig onsdag vi har! Har precis varit ute med Bessie och det kändes så ruggigt, skönt att vara inne igen med en kopp kaffe och lite skrivbordsarbete.
 
Jag har fått påfyllning i min webshop - fina Märta Leo cardigan från Ester Elenora. Efter att CC hade på sig denna kofta på sin blogg Room of Karma tog den vips slut - men nu har jag den igen, så passa på!
 

Bild lånad av CC på Room of Karma!

Önskar er en fin dag!
 
 

tisdag 20 november 2012

Tisdag

Bilder från igår
Kappa Replay (gammal som gatan), baggy byxor Zara, blus H&M, kofta Gant och halsband Buddha amulett long!
 
God morgon tisdag!
 
Idag är jag med lillasyster i skolan, jag var med storasyster en dag i förra veckan och det är något jag försöker vara en gång varje termin eller läsår. Så kul att träffa klassen, lärarna och se vad som händer en dag i skolan. Verkligen uppskattat av både lärare och barn.
 

Fina fina Bessie står och kisar mot vinden!

Önskar er en riktigt fin tisdag!


måndag 19 november 2012

Skumt

 
Livsfarligt!
 
God eftermiddag måndag! Idag har solen lyst och det har varit riktigt härligt ute. Idag har jag packat upp efter vår helgresa, tvättat, arbetat vid datorn, börjat flytta in i mitt nya lager/kontor som blir helt fantastiskt bra och varit och handlat! Mycket hinner man med på en dag! Jag såg till min förtjusning/skräck att mina favoriter har kommit - juleskum!! Åh de är så fantastiskt goda men så farliga. Kunde ändå inte låta blir att köpa!
 
Ikväll har vi träff med bokcirkeln, alltid lika trevligt med god mat, vin och massor av bokprat!
 

 
Önskar er en fortsatt fin måndag!

söndag 18 november 2012

Veckans erbjudande

Bilder lånade av fina CC med den fina bloggen Room of Karma - har ni inte hittat dit är det verkligen värt ett besök! Så glad att hon bär mitt halsband Papillon Skull i vitt!

Go´kväll söndag!

Hemma igen efter en helt underbar helg i Stockholm - vilken vacker huvudstad vi har, längtar tillbaka redan! Bilresan hem gick väldigt bra trots att flickorna frågade ett antal gånger "när är vi framme"!

Slänger in ett veckans erbjudande som gäller t o m söndag den 25 november. 15 % rabatt på halsbandet Papillon Skull från min egen Vistamia-design. Halsbandet finns i fyra olika färger - svart, vitt, rosa och turkost. Kika in HÄR om ni är lite sugna!
 

 
Nu längtar jag till TV-soffan och Solsidan!
 
Vi ses imorgon

lördag 17 november 2012

Skansen

 
Go´kväll lördag!
 
Ännu en underbar dag i huvudstaden! Vi vaknade och åt en underbar frukost och sedan gav vi oss iväg till Skansen - älskar Skansen - kanske för att flickorna mår så bra där med alla djur och alla aktiviteter för barn. De gamla bodarna var öppna och det var så intressant att lyssna till krukmakaren, bagaren, kvinnan i den gamla fäboden och handlaren i affären!
 
Efter Skansen gick vi vägg i vägg till Hasselbacken och åt deras brunch! Trevligt och gott.
 


Så roligt att åka i "ormen"!
 
Efter lunch gick vi över till Nordiska museét - jag ville gärna gå dit och titta på deras smyckesutställning och samtidigt var det kul för flickorna att titta på leksaksuställningen med alla fina dockskåp!
 
Nu är vi tillbaka på hotellet efter en kvällspromenad i Gamla Stan och en titt på slottet och slottskyrkan med efterföljande middag på en väldigt trevlig italienare.
 
Flickorna håller på att somna i sina sängar, Downton Abbey för H och mig!
 
Vi ses imorgon!

fredag 16 november 2012

Djurgården

 
Åh nu är vi så mätta och ligger hela familjen i en hög och tittar på X-factor!
 
Vi har spenderat dagen på Djurgården - så vackert, när vi är i Stockholm dras vi alltid hit! Vi promenerar, fikar, trillar in på något museum och bara njuter. Vi avslutade vår fredag med middag på Villa Godthem. Melker Anderssons och Danyel Couets krog med fantastisk mat i gammal värdshusanda!
 

Löjroms-toast och Biff Rydberg för mig!
We love Stockholm!
 
Önskar er en fortsatt mysig fredagkväll!

Frukost

 
God morgon härliga fredag!
 
Vaknat till en solig dag och vi har precis varit nere och ätit frukost - finns det något bättre än hotellfrukostar?! Till flickornas stora förtjusning fanns det nygräddade våfflor - vilken lycka!
 
Nu skall vi ta till vara på den här fredagen - vi ses kanske lite senare!
 

Mums!
 
Måste bara visa de här underbara tightsen som jag hittade på Lindex till flickorna! Tuffa men samtidigt söta med fjärilar i mönstret - ett litet tips!
 
Önskar er en riktigt härlig fredag!

torsdag 15 november 2012

On the road

Vi tjejer i familjen reser med Oilily!
 
God morgon torsdag!
 
Håller på att packa för fullt - alltid lika svårt att veta vad man skall ha med sig! Idag hämtar vi tjejerna tidigt i skolan och tuffar upp mot Stockholm. En långhelg i storstaden står på schemat och det skall bli underbart. Skansen, museum, kanske lite shopping och massor av god mat.
 
Vi har verkligen varit globetrotters den här hösten men det har inte enbart varit nöje utan även kombinerat med arbete.
 
Ni vet ju att jag älskar Oilily och jag är så överlycklig att märket nu finns i min webshop - weekendväskan Weekender har varit min favorit i många år och ni hitta den HÄR!
 

 
Önskar er en härlig torsdag!