söndag 30 september 2012

Vi njuter!

 
Hej Sardinien!
 
Vi njuter av vackra Sardinien och vi njuter av vårt fina hotell! Känns så lyxigt att lämna kyliga Sverige (även om jag älskar hösten) och få spendera en vecka i värmen!
 
Idag stannar vi på hotellet och utforskar miljön, badar, spelar tennis, äter god lunch, dricker Macchiato och bara njuter!
 


En god pastalunch är ett måste i Italien!
 
Önskar er en härlig söndag!


lördag 29 september 2012

Sardinien

 
Väskorna står redo i hallen och snart är vi på väg till flygplatsen!
 
Snart är vi på Sardinien och imorgon skall jag ligga vid denna underbara pool och se flickorna plaska och leka medans jag läser en god bok och smuttar på något läskande!
 
Vi ses där!

fredag 28 september 2012

Fredagsmys

 
Fredagsmys med fisk!
 
Idag gick vår fredagsmiddag i fiskens tecken, löjroms-toast till förrätt och jag provade en ny rätt från min kokbok Monikas Vardagsmat till varmrätt - ugnsbakad fisk med räkor och dill - supergott blev det!
 
Nu är vi mätta och belåtna, det blev även lite popcorn med tjejerna i TV-soffan efter maten och nu väntar snart sängen!
 


 
Vi ses imorgon!

Färg-glatt

 
Hej härliga fredag!
 
Solen skiner och veckans bästa dag är här! Jag har gått runt och plockat och fixat i vår hem denna förmiddag, tänk att saker och ting bäres ner men kommer aldrig upp igen, puh! Passade även på att fota lite i vårt hem, som ni ser tycker jag om färg och jag är ett stort fan av Tricia Guild, har hur mycket som helst. Jag tycker verkligen om vitt som en grundfärg men sedan måste jag har färgklickar lite här och där!
 

Kuddar och textilier från Designers Guild!

Gamla stolar som vi köpt på Lauritz och Bukowskis och klätt om i Designers Guild tyger!
Bessie och jag i en soffa som vi ropade in på Göteborgs Auktionsverk, även denna är omklädd!
 
Nu dags för fredagshandling, har tittat ut ett fiskrecept i min nya kokbok som vi skall laga ikväll!
 
Önskar er en riktigt fin fredag!
 


torsdag 27 september 2012

En ny kokbok

 
Go´kväll regniga torsdag!
 
Regnet piskar mot fönstren ikväll och det känns riktigt mysigt att sitta uppkrupen i soffan och bläddra i min nya kokbok! Med mig hem från Bokmässan har jag nämligen Monika Ahlbergs nya kokbok Monikas Vardagsmat! Jag har nästan alla hennes böcker och jag tycker så mycket om hennes enkla, fina recept. Denna bok är stor, maffig och fullproppad med härliga recept och vackra bilder.
 

Imorgon fredag får det nog bli fisk och absolut lite ost och rött vin!
Jag älskar verkligen kokböcker och har på tok för många!
 
Önskar er en mysig torsdagskväll!

Cheney

 
God morgon torsdag!
 
Visar ett armband som jag har fått in i min webshop, armbandet heter Cheney från Vintage by Fé, ni hittar det HÄR! Otroligt snyggt, prisvärt och användbart!

Det är mörkt, regnet hänger i luften och det är verkligen höst - mysigt på något vis och idag bryr jag mig inte alls om att det regnar, jag skall nämligen alldeles snart bege mig ner till Bokmässan med min mamma och gå där och strosa hela dagen - skall bli så kul.
 

 
Önskar er en härlig torsdag!

onsdag 26 september 2012

Zick-zack

Det blev en liten påse!
 
God morgon onsdag!
 
Det blev en liten påse för mig igår på Lindex, när jag kom dit var nästan allt slut men jag fick ändå tag på det som jag ville ha - mössa och tumvantar till tjejerna! Storasyster får de röda och lillasyster de lila. Jag har själv både mössor och sjalar från Missoni så nu kan vi matcha varandra snyggt!
 
Nu skall jag göra mig en god kopp kaffe och arbeta vidare vid datorn och sedan måste jag verkligen åka och handla, kylskåpet är tomt så det måste fyllas!
 

 
Önskar er en härlig lill-lördag!

tisdag 25 september 2012

Ett paket

Storasyster i kläder från Pompdelux och sjal från Ester Elenora! Sjalen är för små tjejer och finns i min webshop!

Igår var vi och hämtade ett STORT paket från Pompdelux! Så mycket fint till tjejerna och vi älskar verkligen deras kläder, fina dova färger samtidigt som det är flickigt och snyggt!

Nu skall jag ner till stan på en sen lunch och samtidigt kika in på Lindex, hoppas att det finns något kvar till mig!
 


 
Önskar er en riktigt fin tisdag!

måndag 24 september 2012

Nytt ljus

 
Go´kväll måndag!
 
Ett nytt ljus står och brinner hemma hos oss - doften Fluffy Towels från Yankee Candle! Ett litet ljustips från mig - doftar underbart!
 
Nu skall jag återgå till mina tjejer i TV-soffan, snart börjar halv åtta hos mig, och det är ett program som vi älskar att titta på innan läggdags.
 
Önskar er en mysig söndagkväll!

Missoni

 
God förmiddag måndag!
 
Jag sitter här och arbetar samt att jag kikar runt på Lindex hemsida - imorgon släpps den nya Missoni-kollektionen för Lindex. I början tänkte jag att detta inte är något för mig men ju mer jag har kikat runt desto mer fint hittar jag! Kanske man kan få tag på något härligt höst-plagg imorgon!
 
Burr - imorse var det riktigt kallt ute, men fint! Solen skiner och det är verkligen höst i luften!
 

 
Önskar er en fin start på veckan!

söndag 23 september 2012

Chloe

Min outfit igår - blir nog samma idag! Jeans Wera, kofta Gant och sjal Chloe Leo.
 
God morgon söndag!
 
Det är alldeles grått och mörkt ute och vi går fortfarande och skrotar i morgonrock med kaffekoppen i handen. Snart måste vi sätta igång och komma iordning och åka iväg på storasyster dans. Annars inget planerat och det är det jag älskar med söndagar, att bara vara hemma, fixa och plocka, förbereda en söndagsstek och att bara vara!
 
 
 

Halsduken/sjalen Chloe från Ester Elenora finns i leo och zebra i min webshop! En gosig, varm och snygg halsduk som är en av mina favoriter!
 
Önskar er en riktigt skön söndag!

lördag 22 september 2012

Party igår

 
God förmiddag lördag!
 
Här är en familj som har sovit länge denna morgon, skönt på lördagar och tjejerna var så trötta efter storasysters pyjamasparty igår! Kalaset blev så lyckat, de hade verkligen kul. Pizza, cupcakes, läsk och fredagsmys - godispåsar såklart och disco + film. Puh - trötta tjejer som gick hem efter kalaset!
 


Discokula måste man ha!
 
Nu tar vi tag i denna lördag med tennis, fikabesök av mina föräldrar samt morbror med familj och ikväll är vi bjudna på middag hos våra bästa vänner - där vi skall planera vår novemberlovsvecka - då vi åker till Paris tillsammans!
 
Önskar er en härlig lördag!

fredag 21 september 2012

Fina fredag

 
Välkommen härliga fredag!
 
Regnet öser ner ute och jag går här hemma och bakar, pysslar, fixar och donar inför storasysters pyamasparty ikväll! Hon ser så mycket fram emot detta och det blir pizza, cupcakes och fredagsmys!
Tretton tjejer kommer så det blir nog ganska livat - puh - men kul!
 
 

Bessie följer mig vart jag än går - även inomhus - vill alltid vara med!
Vackra liljor som stått så här fint över en vecka nu!
 
Nu måste jag återgå till förberedelserna - önskar er en riktigt fin fredag!

torsdag 20 september 2012

GRATTIS

 
Idag fyller min fina tjej - världens bästa - 9 år!
 
Vi har firat med paket och sång tidigt imorse (lillasyster vaknade halv sex och ville absolut upp och fira) - så spännande! Fina H blev så glad för alla presenter och jag har lovat att hämta henne direkt när skolan slutar så hon kan hem och pyssla och leka.
 
Nu skall jag iväg och handla inför födelsedagsmiddagen ikväll då hela familjen kommer och även förbereda för imorgon kväll då det blir pyamasparty!
 
Önskar er en fin torsdag!
 
 

onsdag 19 september 2012

Vintage by Fé

 
Ett nytt underbart märke i min webshop - Vintage by Fé!
 
Jag har än så länge fått in dessa underbara väskor, en som man kan ha som mobilväska i läder och två superfina "partyväskor" - gå in HÄR om ni vill kika mer!

Vintage by Fé är ett svenskt märke som grundades 2008, allt startade på en marknad i London där grundarna Johanna och Nicklas kom över några gamla charmiga fickur som de sedan omvandlade till halsbandsklockor. Deras idé var att skapa ett feminint märke som tilltalar kvinnor i alla åldrar som uppskattar unika, vackra föremål och kläder med en touch av vintage. Produkterna är tillverkade av naturliga material som trä, läder och bomull - material som bara blir vackrare med tiden.

Jag ser verkligen fram emot att få in mer av detta underbara märke!
 

 
Önskar er en fin onsdagskväll!

Pyssel

Pysseldags!
 
God morgon onsdag!
 
Vilket konstigt väder vi har, ena stunden vräker regnet ner och i andra stunden kommer solen fram - det kanske kallas september-väder!
 
Mina flickor älskar att pyssla och i rummet bredvid vårt kök har de ett gammalt skrivbord med endast deras pysselgrejer i, allt från pennor och papper till pärlor och lim! De sitter ofta där och speciellt om jag samtidigt håller på att laga mat eller donar i köket, storasyster gör även sina läxor vid detta bord - perfekt!
 
Måste säga att jag tycker det är så roligt med Instagram, skaffade mig detta för en vecka sedan och är helt fast, så kul att följa er i vardagen och samtidigt kunna lägga upp bilder från min vardag och vad man känner för just i stunden! Enkelt, smidigt och kul! Ni hittar mig HÄR!

Nu önskar jag er en riktigt härlig onsdag!

måndag 17 september 2012

Höstsjalar

 
God kväll måndag!
 
I förra inlägget visade jag att hösten verkligen är här och nu vill jag visa de här underbara sjalarna från Ester Elenora - den återkommande favoriten Skull, sjalarna finns i tre härliga färger i min webshop!
 


Sjalarna hittar ni HÄR!

Nu skall jag krypa ner i sängen och läsa min bok - vi ses imorgon!

Höstfärger

 
God förmiddag måndag!
 
Regnet öste ner imorse när vi åkte till skolan men nu har det klarnat upp. Det känns och syns att hösten är här, vackra röda vildvins-löv samsas med vår kaprifol i trädgården - det är riktigt fint!
 
Jag älskar hösten!
 

 
Önskar er en fin start på veckan!

söndag 16 september 2012

Sjöfartsmuseét

 
Hej sköna söndag!
 
Ganska grått och tråkigt väder idag men det har inte gjort oss någonting för vi har varit inomhus - närmare bestämt på Sjöfartsmuseét. När vi körde storasyster till sin kompis i förmiddags bestämde lillasyster och jag att vi ville gå på museum, vi har haft det så mysigt tillsammans och på Sjöfartsmuseét finns det väldigt mycket att göra!
 

Vi har tittat på fiskar, klättrat (inte jag dock), kört båt och spelat olika spel!
Tjohooo!
 
Det är verkligen roligt på museum och nästa gång får storasyster följa med!
 
Önskar er en fortsatt fin söndag!
 


lördag 15 september 2012

Leo

Jeanstights och tee H&M, boots Vagabond och cardigan Märta Leo från Ester Elenora som finns i min webshop!

Hjälp, en leopard är lös i trädgården!
Jag kikar bara in för att visa min fina cardigan som jag fått in i webshopen, en återkommande favorit från Ester Elenora.

Vi har haft en riktigt mysig lördag och än är den inte slut, snart middagsfix och det blir fisk idag, torsk i ugn med hummersås - flickornas favorit!

 

 
Önskar er en fortsatt härlig lördag!

God morgon lördag

 
God morgon lördag!
 
Vi har precis ätit en lång och härlig helgfrukost och nu väntar en hel dag framför oss. Solen skiner och det känns som en sådan där perfekt septemberdag! Tennis snart och sedan tar vi dagen som den kommer, gärna utomhus - pyssel i trädgården eller en skogspromenad! Kanske vi hittar några kantareller till lördagsmiddagen!
 
Önskar er en riktigt fin lördag!
 


fredag 14 september 2012

Fredagsmys

 
Fredagsmys!
 
Finns det något mysigare än fredag, att fixa med middagen samtidigt som man tar ett glas vin och lite smått och gott, prata om veckan som varit och att ha en mysig kväll framför sig och en hel lång helg!? Det är verkligen mys för mig!
 
Önskar er en mysig fredagkväll!
 
 
 


Igår kväll

 
Hej underbara fredag!
 
Det blåser halv storm och det regnar ute denna fredag, flickorna har studiedag och vi har det riktigt mysigt inomhus. Vi har inget planerat än utan vi bara skrotar runt.
 
Igår var ju en helt gäng med glada mammor hemma hos mig och handlade Pompdelux, det blev väldigt mycket handlat och jag kunde verkligen inte hålla mig, så mycket fint! Så nu går vi redan här och väntar och längtar tills ett stort paket kommer på posten!
 

Vi mumsade på lite smått och gott att äta och dricka medans vi shoppade!
Den här kjolen i svart ville lillasyster absolut ha, en riktig snurrkjol och hon testade den flera gånger!
 
Önskar er en riktigt härlig fredag - bästa dagen i veckan!