lördag 31 mars 2012

Middagsfix pågår

Kavaj Odd Molly, halsband Diamond skull papillon!

Igår var min man och jag på en supertrevlig middag med härligt sällskap och underbart god mat, jag hade på mig min fina kavaj från Odd Molly, jag tror den är 5-6 år gammal och jag tycker så mycket om den fortfarande och använder den mycket.

Nu står lasagnen i ugnen, vinet är uppkorkat och chips och godisskålarna står redo för en härlig TV-kväll. Lördagar är mysiga!




Lördag

Tycker verkligen om "spegeltavlan" som hänger på väggen på favoritfiket Biscuit i Haga, alla dagar i veckan är lika härliga men kanske att lördagen är lite mer speciell ändå!

Storasyster och jag tog en fredagsfika efter skolan igår, så mysigt att fika och sitta och prata om skoldagen och veckan som gått.

Nu skall jag snart iväg och lördagshandla, hann inte handla igår, och sedan hämta flickorna som har sovit hos mormor och morfar inatt.

Mums!

Vackra krokusar som slagit ut så fint i parken.
Önskar er en riktigt härlig lördag!



fredag 30 mars 2012

Så fint

Igår kom en avi på posten, kläderna från min POMPdeLUX-kväll hade kommit, jag rusade och hämtade paketet och flickorna och jag är så nöjda, så fina kläder och så mycket jag hade beställt (hade glömt det lite). Tycker så mycket om färgskalan jag valde, Dusty Rose.
Härliga fredag - lite jobb på förmiddagen och sedan skall jag till frisören och njuta och ikväll är min man och jag bortbjudna på middag, riktigt trevligt. Flickorna skall till mormor och morfar och bli ompysslade.
Önskar er en riktigt härlig fredag - veckans bästa dag!



torsdag 29 mars 2012

Ledig dag

Kofta Marlene Birger, halsband Papillon skull svart, finns såklart i min webshop!

Vilken dag - solen skiner och det ser så härligt ut. Lillasyster är ledig från förskolan och har sina två kompisar här, vi har precis ätit lunch och är på väg ut i solen. Tror vi tar med lite bullar, saft och kaffe till parken.

Önskar er en riktigt fin torsdag!



onsdag 28 mars 2012

Vackra....

.....vitsippor!

Titta vad vi hittade på vår eftermiddagspromenad, inne i skogen möttes vi av ett hav små söta vitsippor, lillasyster plockade med sig tre stycken hem som nu står på köksbordet. De måste ha slagit ut igår när det var så varmt, hoppas de klarar sig nu när det blir kallare igen.

Ikväll är det final i Sveriges Mästerkock, det får jag inte missa, undra vem som vinner?

Önskar er en mysig kväll!



Onsdag

Igår - fönsterplats på favoritfiket da Matteo!


Vilken dag vi hade igår, vilket väder! Jag tror vi kom upp mot 19 grader här i Göteborg. Idag är det kallare men solen skiner. I eftermiddag skall jag hämta tjejerna på skolan klockan två, vi skall gå till frisören, alltid spännande och roligt men väldigt viktigt att endast klippa topparna!

Önskar er en härlig onsdag!



tisdag 27 mars 2012

Randigt

Idag är jag randig i top från Lindex, känner att den här tröjan blir en favorit i sommar vid havet, tycker om den marina känslan!

God förmiddag tisdag! Har precis varit ute en promenad och det är ljuvligt väder. Idag kan det bli upp mot 20 grader här på västkusten, härligt! Sitter och arbetar en stund nu innan jag skall ner till stan på lunchdate och lite ärenden, kanske man kan sitta ute och få lite sol på näsan?!
Önskar er en härlig tisdag!




måndag 26 mars 2012

Leilas


Så mycket fint i Leilas General store, har suttit och kikat igenom hennes butik och det är massor av fint man kan tänka sig, eller hur? Härliga pastellfärger som skulle passa så bra i vårt sommarhus, allt får mig att tänka på sommar och sol.
Förkläde, termos, tårtfat, kastrull och kakburk, allt i Leilas härliga stil!

Vi ses imorgon!



Papillon skull turkos

Mitt fina papillon skull halsband i turkost passar perfekt till min heavy metal jacket från Odd Molly. Finns såklart i min webshop!

Måndag och ny vecka, jag har precis varit ute en morgonpromenad med Bessie och det är dimmigt och disigt men varmt ute. Det blir nog en fin dag!
Önskar er en härlig måndag!



söndag 25 mars 2012

Sköna söndag

Kofta Ralph Lauren, linnebyxor Set!

Vilket väder!

Imorse var det så skönt i solen att jag kunde sitta med en kopp kaffe ute, så härligt! Storasysters dans var inställd så vi har en förmiddag i trädgården istället, snart skall vi åka bort till våra vänner på en härlig lunch med grillad korv och våfflor, det är ju våffeldagen, mums!

Önskar er en härlig söndag!



lördag 24 mars 2012

Nytt

Nytt i min webshop!

Låt mig presentera lite nyheter i min webshop, fina ugglehalsband designade av min väninna, konstnären Anna Lena Mayor Ekeblad, om ni är intresserade av att se allt fint hon gör kan ni nå hennes hemsida här och även på sidan i min blogg under fliken härliga bloggar!

Halsbandet är en storsäljare hos Design Torget i Stockholm och Göteborg och jag har halsbandet i sju olika färger. Är så glad att få ha det i min shop!

Önskar er en fortsatt härlig lördag!



Lördag

God morgon lördag!

Jag sitter och njuter av en kopp kaffe - älskar lördagsmornar! Egentligen vill jag bara önska er en fin dag - vi ses lite senare!




fredag 23 mars 2012

Igår kväll

Klänning Odd Molly, halsband Papillon skull

Så trevligt vi hade igår! Femton tjejer kom så ni kan ju föreställa er kacklet och skrattet. Gud så mycket fint från POMPdeLUX, måste säga att kläderna är mycket finare i verkligheten än på nätet. Det handlades mycket och jag känner mig väldigt nöjd med min beställning, ni får såklart se när kläderna kommer.
Jag bjöd på lite ost, kex och snacks och det kändes alldeles lagom denna kväll.
Underbara färger och modeller!
Tunika Ralph Lauren, alltså ej Pompdelux dagen till ära!

Lilla R tyckte såklart att det var väldigt spännande att titta på när A-S (som visade kollektionen) packade och hängde upp kläderna. Lilla R och storasyster med kompisar fick ju även arbeta lite som provdockor och modeller denna kväll.

Härliga fredag - veckans bästa dag! Morgonen ser fantastiskt ut, dimma där solen sakta med säkert bryter sig igenom!

Önskar er en riktigt härlig dag!



torsdag 22 mars 2012

POMPdeLUX

POMPdeLUX vår-sommar 2012!

Vilken dag - solen skiner och det känns verkligen att våren är här, underbart. Jag har även en fantastisk dag framför mig, sitter just nu och jobbar lite men skall snart iväg och handla och förbereda för kvällen. Ikväll kommer 15 tjejer hem till mig för att titta, känna och åhhh-a sig över Pompdelux vår och sommarkollektion, jag brukar ha en Pompdelux-kväll både höst och vår och ikväll är det dags, ser verkligen fram emot det.

Det finns väldigt mycket fint och plaggen ovan skall jag titta lite närmare på ikväll.

Önskar er en riktigt härlig torsdag!



onsdag 21 mars 2012

Dagens lunch

Idag hade min man och jag en lunchdate på mitt favoritställe - Långedrags Värdshus!


Solen sken och vi ville ta en tur ner till havet, maten är så god och jag älskar hela stället med dess inredning och miljö, att de har en liten vovve som ligger i sin korg när man kommer in, och utsikten!
Vi åt kolja som var dagens lunch och salladsbuffén är bara så god! De har även flera olika sorters bröd till.

Påsken börjar smyga sig fram lite här och där. Jag åkte via Plantagen på hemvägen och köpte själv vita penséer samt påskliljor som jag har planterat i min krukor.

Önskar er en fortsatt fin onsdag!




tisdag 20 mars 2012

Tokig i.....

.....getost!

I helgen som gick åt vi den här förrätten både fredag och lördag, är tokig i getost just nu!
Busenkelt - gratinera getost i ugnen och lägg sedan upp osten på en ruccolabädd med honung och valnötter ovanpå, klart och mums! Det får nog bli den här förrätten i helgen igen.

Nu sover tjejerna och jag skall krypa upp i soffan och titta på Desperate Housewives.

Mysig kväll önskar jag er - vi ses imorgon!




Papillon skull

Mina favoriter, Papillon skull som finns i svart, vitt, rosa och turkost. Tack så väldigt mycket för alla era fina lyckönskningar, jag blir så glad och det värmer verkligen!

Idag har jag lite jobb och blogg framför mig och sedan skall jag åka och handla, kylskåpet gapar tomt så det måste fyllas. Det är flickornas matlagningsdag idag - pannkakor såklart så H och jag äter nog en sallad, måste börja tänka på att vi närmar oss sommaren sakta men säkert!

Imorgon lovas det vårvärme och resten av veckan ser så fin ut - härligt!

Önskar er en fin dag!