torsdag 30 juni 2011

Hola

Härliga dagar på Mallorca! Nu har vi kommit iordning i vårt hus och nätet fungerar! Fantastiskt! Vi badar, äter gott, alla mår toppen och dessutom är min föräldrar här på besök första veckan.
En glad och varm Casaofmia i klänning från HM

onsdag 29 juni 2011

Nu lyfter vi...


...mot Palma de Mallorca! Jag hoppas verkligen att allt fungerar där nere som jag vill, så att jag kan blogga och visa bilder från denna härliga ö!

tisdag 28 juni 2011

Oilily

Lilla R är ute och går med sin fina Oilily väska som hon har packat färdigt!


Jag har alltid älskat det holländska märket Oilily, jag har kläder (då framförallt deras härliga koftor), sjalar, väskor samt ursöta klänningar och kjolar till flickorna, tyvärr har Oilily slutat med kläderna men väskorna finns forfarande att köpa.

Förberedelser

Idag förbereder vi oss för imorgon, då vi åker till vårt hus på Mallorca i hela tre veckor!
Här tvättas och packas det för fullt och vi är precis på språng ut för att göra lite ärenden.
Tunn kofta Day + capribyxor Lexington

Imorgon sitter vi här och myser, äter, umgås och badar i poolen! Längtar!

måndag 27 juni 2011

Rosor

När vi kom hem till vår hus i stan idag gick jag och beundrade alla rosor som har exploderat
i värmen och allt växer så fint!



Lunch



Måndag och vi packar ihop för att åka in till stan, men först hann vi med en god lunch
på terassen, barnens favorit Carbonara och mozarellasallad!

söndag 26 juni 2011

Lugn söndag


Vad skönt det är med sådana här lugna, fina söndagar. Idag har jag inte gjort mycket, gått och skrotat i sommarstugan, gått till kiosken och köpt glass med barnen och framför allt legat på terassen och läst min bok "Mot ännu en sommar" av författaren Janet Frame, boken är en självbiografi och Janet Frame skrev den redan 1963 men ansåg den då vara så privat att hon inte ville ge ut den under sin livstid, så strax efter hennes död 2004 gavs boken ut! Vi läser boken i min bokklubb där vi detta året har gått över till biografier som tema!

Morgon kaffe


Idag satt jag och njöt av mitt morgonkaffe och tittade ut över "vår" vik, där fina
flickorna plockade snäckskal som vi sedan prydde våra rabatter med!

lördag 25 juni 2011

Surfing


Den här killen susar förbi oss fram och tillbaka denna soliga, blåsiga kväll i Paradiset,
ser fantastiskt ut!

Härlig dag

Det blev en mycket trevlig midsommarafton igår med härliga vänner, MYCKET och god mat, midsommardans, lekar och väldigt glada barn, trots regn och halv storm här på västkusten!

Jordgubbstårta och blommor i håret hör midsommar till!



fredag 24 juni 2011

torsdag 23 juni 2011

Randigt


Fina H blickar ut över havet och är förväntansfull inför midsommar imorgon, randig och fin i klänning från Zara.


Köpte nya kuddar från Linum till mina köksstolar i paradiset! Marint och fint och så matchande till soffans kuddar. Soffan är köpt på auktion i Göteborg, vi älskar att gå på auktioner och har gjort många fynd. Nyklippta Bessie sitter som vanligt på sin utsiktsplats!

Yankee Candle


Ett litet tips från mig så här dagen för midsommarafton! Jag gillar verkligen doftljus och då speciellt ljusen från Yankee Candle som finns i olika dofter och storlekar, min favorit är Clean Cotton! Det passar ju kanske lite bättre med tända ljus på hösten men även under mörka sommarkvällar blir det stämningsfullt.

onsdag 22 juni 2011

Onsdag

Bessie och jag är på snigeljakt! Det är regnigt och då invaderar mördarsniglarna vår trädgård! Vad skall man göra? Alla säger att man skall klippa sönder dem och det har jag försökt men jag klarar inte riktigt av det.


Idag inviger jag min kofta från Odd Molly, jag beställde den från http://www.countrydreams.com, där är det nu SALE!

tisdag 21 juni 2011

Fjärilar




Söt blus från Zara med fjärilar!

måndag 20 juni 2011

GreenGate





Gick förbi butiken Grandmas i Göteborg häromdagen och kunde inte låta bli att fota det underbara danska porslinet Greengate! Finns i både starka och milda toner och jag tycker det passar så bra i vår sommarstuga, jag har några kaffekoppar och skålar men vill har MER!

Välkommen måndag


Måndag och ny kort vecka. Har precis kört flickorna till fritids, de har bara tre dagar kvar och sedan väntar ett lååångt sommarlov för oss! Nu skall jag rensa skrivbordet, köra igång en tvätt, packa upp från landet etc, alltså en helt vanlig måndag!
Kofta Odd Molly och jeans Wera

söndag 19 juni 2011

Regn hos mig




Det bara regnar och regnar här i paradiset så vi packar ihop och åker in till stan! Lilla R är verkligen min hjälpreda, hon älskar att diska och städa. Nu står hon och diskar och torkar rent i köket och nynnar på Eric Saade som såklart är hennes stora idol.
På vår diskbänk har jag den skönaste tvål från Linum, rosentvålen doftar fantastiskt!

lördag 18 juni 2011

RUS


Är ni i Göteborg idag kan ni passa på att gå förbi RUS på Karl Gustavsgatan, de börjar sin förhandsrea med 30% och uppåt idag!

fredag 17 juni 2011

Utflykt









Det blev en riktigt trevlig utflykt idag trots regn och blåst. Vi åkte till Skärhamn och besökte Nordiska Akvarellmuseet, det var halv storm så vi höll på att blåsa bort på bryggan, efteråt åt vi lunch på Pater Noster som ligger bredvid. På vägen hem åkte vi förbi Peter fiskare på Klädesholmen och fick med oss helt nyfångade havskräftor! Så här kokas nu kräftor som vi skall ha imorgon.